Crystal Warriors, combats per torns a la Game Gear

Crystal Warriors és un desconegut en el mon de l’estratègia per torns, però no per això és un joc dolent. Tot al contrari. La portàtil de Sega disposa d’un fantàstic i simple (que no fàcil) joc d’estratègia que et farà perdre més temps del que et penses.

L’objectiu de cada una de les pantalles, és defensar el nostre castell de les incursions dels malvats seguidors de Grym, que estan decidits a robar l’últim dels quatre cristalls del regne d’Ariel, i així posar-ho tot potes enlaire. 
Per passar cada una de les pantalles, només podem fer dos coses. O eliminar tots i cada un dels seguidors de Grym, o arribar al castell enemic i conquerir-lo.
La Princesa Iris és l’encarregada d’enfrontar-se a aquesta indesitjable amenaça, i per fer-ho s’ha rodejat de lo bo i millor de la comarca, o sigui: mags, sanadors i lluitadors variats.
És el teu torn, mou bé les peces!
Aquí en Murak està foten canya a un paio força estrany.
Cada cop que aconseguim passar de pantalla, anirem a parar a un poble, a on podrem comprar armesmàgies, contractar nous seguidors i guardar la partida.
No tens un Dejavú, és simplement que tots els pobles son iguals.
El disseny dels gràfics és molt senzill durant tot el  joc, però els personatges estan ben aconseguits, i els combats tot i ser una mica repetitius, t’obligaran a pensar-ho tot força abans d’actuar.
Un joc molt recomanat, a la vegada que força desconegut, i indispensable si t’agrada l’estratègia per torns.
Ideal pel mòbil sota algun emulador de GG.

Mentre l’aspecte de la portada és molt seriós, els gràfics durant el joc son força simpàtics.

Font de les imatges: MobyGames
Juga-hi online: Vizzed (necessita java instal·lat)

Scroll 

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

Comments Closed