Emulador de SuperNES per a Android.

SuperGNES és un fantàstic emulador de Super Nintendo per a telèfons amb sistema Android
A banda d’una emulació perfecta, també te bons detalls com és ara: una interfície senzilla que necessita poc (o cap) configuració, i la cerca automàtica de les portades dels jocs, cosa que permet tenir perfectament ordenades les nostres Roms.

Per jugar, necessitarem afinar els nostres dits, ja que el comandament integrat en la pantalla tàctil és una mica difícil de dominar, i un infern en jocs on l’acció sigui una mica ràpida. De totes maneres amb una mica de bona voluntat es poden fer bones partides en qualsevol de les dos configuracions per jugar.

SuperGNES amb la pantalla en landscape.
 
SuperGNES amb la pantalla en portrait. Et costarà fer Hadokens.
L’Aplicació costa 2,49€ al Android Market, un preu que podria ser una mica més ajustat. De totes maneres, és un emulador seriós i robust, i acaba no sabent greu gastar-se, encara no 3€.
També hi ha disponible una versió lite i gratuita, que no permet guardar estats de partida, cosa que fa aconsellable la versió completa.
No t’ho pensis més, no trobaràs gaires emuladors de SNES millors per a Android.
Mola:
 • Emulació perfecta i fluida.
 • Ordena els jocs i posa les portades.
 • Aspecte molt cuidat.
No mola tant:
 • El control del comandament és complicat.
 • El preu podria ser una mica més ajustat.
Download!

Scroll 

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Toni ha dit:

  El problema d’aquestes aplicacions es el comandament com dius. Les pantalles tàctils i jo no som gaire amics xd Encara així es una passada jugar a la super nintendo en el mòbil!

 • Tot sigui per recordar aquells jocs de la nostra joventut.
  Mítica la SNES per cert 🙂

 • Scroll ha dit:

  Teniu raó, en realitat molts cops acaba sent més la gràcia de veure la SNES en un aparell tant petit, que no pas la quantitat de partides que s’hi juguen. Tot i així, ja m’he passat un bon tros del Zelda XD

Deixa un comentari

*