Altres 4

Fotos de la 41 reunió d’usuaris de MSX

Aquest passat Dissabte 16, vam tenir el plaer d’assistir a la 41 reunió d’usuaris de MSX que celebra la Asociació d’amics del MSX més coneguts com: AAMSX.


Malgrat que no vam poder estar més que una estona al matí, ens ho vam passar molt bé i vam poder gaudir de tots stands, i del que ens oferien, així com veure en viu i en directe una competició del joc M-Tanks.
No ens volem enrollar més. Aquí deixem un àlbum amb les fotos i un vídeo molt simple, que esperem transmeti l’ambient que es respiraba. No son d’una gran qualitat ja que estan fetes amb un telèfon mòbil, però esperem que us agradin.

Ja estem esperant la pròxima reunió!
T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

4 Comments

  • Reply
    Bieno64
    20 juny, 2012

    Jo tambe em vaig apropar amb la meva parella una estona. Intento no faltar a aquestes reunions que ens agraden molt. Molta gent i encara mes caliu !!!!!

  • Reply
    Bieno64
    20 juny, 2012

    A, em deixava la següenta pregunta: ¿Per quan un Retro Barcelona?

    • Reply
      elxuxo
      20 juny, 2012

      Molt bona pregunta Bieno64! Ja som molts els que ens ho preguntem. Potser ens hauriem de començar a moure. Alguna ideia companys?

  • Reply
    elxuxo
    20 juny, 2012

    Eh! Va estar molt be! Tinc les fotos pendents de pujar! D’aqui 6 mesos un’altre, no? Una bona excusa per trovar-nos una estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics