Sabies que…? (X)

 1. El primer joc en combinar plataformes i beat’em’up va ser Bruce Lee el 1983?
 2. Al contrari del què els hi passa als Lemmings del videojoc, (i del que habitualment es creu) els Lemmings de veritat no es suïciden en massa? Com a mínim no hi ha proves que ho demostrin.
 3. Un dels personatges amb més videojocs dedicats de la historia, és Mega Man? Actualment te més de 20 títols, en diferents consoles i formats.
 4. Playstation Net Yaroze és una Playstation 1 de color negre, i amb eines per a programadors per desenvolupar software?
 5. Shenmue va ser durant molt temps el videojoc més car de la historia? 70 Milions de dolars va ser el seu cost. Encara que cada propietari d’una Dreamcast hagués comprat una copia de Shenmue, no s’haguessin obtingut beneficis.
Scroll
Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Jocs del Megaman ni ha una pila.
  I això sense contar els cameos que fa a altres jocs, com ara els de lluita.
  Desde la saga clàssica fins a la X, Zero, ZX, Power Fighters, Battle Network, Legends, Battle & Chase, remakes diversos, …

 • elxuxo ha dit:

  Per MegaDrive tinc el del Bruce (a hostia limpia) i els lemming, tambe de MD a ni si que se’m suiciden en massa, esperem que els reals no! XD

  No he jugat MAI a la vida a MEGAMAN, perdoneu-me si us plau!

  Em passo per eBay, ok? Recomaneu algun en concret?

 • JoseJa ha dit:

  La inversió per a Shenmue va ser grandíssima, clar que encara que cada usuari hagués comprat Shenmue harien seguit sense beneficis, Sega creia que sería un ven-consoles, es a dir, no que tothom que tingués la Dreamcast se’l compraría, si no que fins i tot qui no la tingués se la compraría per poder jugar a Shenmue.

  Desgraciadament no va ser així, van treure la segona part, amb la que van fracassar novament (económicament parlant) i van provar a portarlo a Xbox a veure si així obtenien beneficis.

  El fet de no aconseguir-ho mai, i convertir-se d’aquesta manera e un dels títols menys rentables de la història, van fer que mai es desenvolupés la 3ª part, deixant la saga inconclossa.

  Una llàstima, la veritat.

  • Scroll ha dit:

   És cert. En certa manera era com si fos “el Zelda” de Sega. Un joc que per la seva qualitat et sortia a compte comprar la màquina, i més tenint el reclam de molts altres bons jocs. En fi, ja sabem com acaba la historia…

   Gràcies per comentar 😉

Deixa un comentari

*