Barcelona als videojocs – Annex

Com segur que recordareu l’última entrada del nostre bon amic Molsupo, estava dedicada als videojocs en els quals apareix Barcelona. L’entrada entre comentaris i missatgeria ens ha fet descobrir més jocs que d’alguna manera o altra rendeixen un tribut a la capital catalana.

Així doncs què millor que afegir un bon annex a la ja extensa anterior llista?

L’Albert Valls creador de ‘PRINT USR 0′ ens ha fet conèixer dos jocs de l’època daurada dels ordinadors de 8bits, concretament del ZX Spectrum.

Screwie (1987)

Catedral de Santa Eulàlia

 

Smaily (1991)

Si feu clic a la foto no us costarà reconeixer l’estatua de Colom i la Sagrada Familia

 

I encara per si fos poc, una creació del guru actual en quan a programació amb l’Spectrum, Jonathan Cauldwell i la seva creació…

Egghead 5: Egghead Round the Med (2007)

On entre un desdibuixat toro podem veure les inconfusibles torres de la Sagrada Familia, o inclús anar a fer un got al popular Bosc de les Fades de la Rambla

Egghead 5 - Towers
Detall de les torres

 

Egghead 5 - Bosc de les Fades

Bosc de les Fades
IMG: World of Spectrum

Egghead 5 - Sagrada Unfamiliar

Una Sagrada Família, no tant familiar
IMG: World of Spectrum

Des d’aquí aquí li volem donar les gràcies a l’Albert Valls ‘DeusX‘ per la informació ja que es d’aquells detalls que a la majoria ens passen desapercebuts.

En Salore va compartir un curiós vídeo del ja esmentat  Wheelman, on podem inclús sentir a gent parlant en català o extravagants comentaris sobre els diaris esportius del quiosc (WTF!)

 

I per acabar, en Suso ens va comentar que ja estava disposat a viciar-se totalment al Warcelona, una campanya que es pot descarregar pel conegut shooter Left 4 Dead 2, l’acció del qual està orientada com no a Barcelona.

warcelona

Moltes gràcies a tots per compartir-ho amb nosaltres, si coneixeu altres casos no dubteu a fer-nos-ho arribar 🙂

Comentaris

 • DeusX ha dit:

  De venir al cap alguna altra mostra, tindré molt de gust en fer-vos-ho saber. Mercès per compartir la informació, i bona feina!

 • Suso ha dit:

  Oh Deu meu! mira que el Wheelman em cridava l’atenció per allò d’estar ambientat a Barcelona i tal, però es que un cop vist el vídeo, crec que quant mes lluny, millor XD

  Però heu vist quin horror les físiques dels cotxes? Això si, m’he rigut com mai amb el vídeo XDD

  • Scroll Scroll ha dit:

   Hahaha si és “malisimo” però lo millor son els comentaris dels vianants. Fabulós! un papa catalan? o la tia que parla del marca i del mundo deportivo XDDDD

 • Molsupo Molsupo ha dit:

  Boníssimes aportacions! Em quedo amb moltes ganes de jugar al EggHead5 del Spectrum i al Warcelona.

  I moltes gràcies a tots per anar ampliant el llistat de jocs “bacelonins”!

 • elXuxo elXuxo ha dit:

  Que bona aquesta ampliació! Lo del Smaily ho trovo més que sorprenent! Teniu un vista espectacular! jajaja. Ah…. i felicitats a en Jonathan Cauldwell!

 • DaniGMX ha dit:

  Acabo d’assabentar-me d’un obscur joc de Sharp X68000, i m’he recordat d’aquest article. Crec que no el vau mencionar, així que per si de cas, us el deixo per a que consti!

  Gaudi: Barcelona no Kaze (1989)
  http://www.mobygames.com/game/gaudi-barcelona-no-kaze

Deixa un comentari

*