Jocs 11

God of War [PS2]

Dins l’extens catàleg de la PS2 hi ha jocs realment imprescindibles. De fet podríem estar debatent quins son aquests “imprescindibles” però crec que en qualsevol de les llistes apareixeria God of War i més que probablement també la seva segona part.
En aquesta entrada parlem d’aquesta primera entrega, que va servir com a carta de presentació per a Kratos, l’espartà que ha estrenat nova aventura a la PS3 fa ven poc.
 
Si teniu raó, fem servir el mateix mètode que les televisions. Quan al cine fan una seqüela ells posen la primera o alguna similar per tal d’aprofitar el “tirón”, i lo bo és que els funciona!! perquè no hauria de funcionar aquí?
 

Les aventures de Kratos apareixen per primer cop el 2005 per a Playstation 2 de la ma de Santa Monica Studios (de Sony) En ella s’ens presenta un protagonista fosc, desagradable i extremadament brutal en el combat. Un espartà amb un passat pertorbador del qual anirem coneixent detalls al llarg del joc.
El sistema de joc es desenvolupa com un acció-aventures lineal que combina combats i puzzles quasi a parts iguals. Els combats et permeten enfrontar-te amb multitud d’espartans putrefactes, Minotaures, Meduses, monstres marins i demés criatures de la mitologia; mentre que els puzzles força entretinguts et faran pensar una mica.
Alguns enemics son enormes. Aquest no és pas dels més grans que et trobaràs

En Kratos és controla genial, i te molts moviments per aprendre durant el transcurs de la seva aventura, així com obtenir armes noves o poders divins que els Deus li van atorgant. De fet quasi des del principi el nostre anti-heroi pot executar una quantitat de moviments que no te res a envejar a qualsevol personatge del Soul Calibur. L’arma de Kratos de fet a mi em recorda a la de Ivy de SC2

Curiosos i molt ben fets els punts on transcorren uns QTE similars als del Shemue, on s’han de fer una combinació de botons, per exemple per derrotar un enemic.

Escòria a punt de rebre un correctiu
El nivell tècnic del joc és molt bo. Començant pels gràfics i continuant amb la música, les escenes cinemàtiques o inclús el doblatge, es nota des del primer moment que és un joc perfectament produït.
En Kratos camina, corre, salta, escala parets, neda, es balanceja per cordes, arrossega objectes, esbudella enemics al desert o a la mateixa Atenas ¡Una aventura completa!
Kratos rebenta caps com si fossin melons madurs
God of War és un joc d’aquells que et planteja una història interessant i que t’hi afegeix una jugabilitat i uns gràfics espectaculars, i que per tant es quasi impossible que no agradi a qualsevol gamer. Una compra segura i si no, no saps el que t’estàs perdent.
Mola:
  • Kratos com a personatge
  • Els gràfics i l’ambientació del joc. La Grècia mitològica: monstres, Deus, titans…
  • El control i la bona jugabilitat que te. Els combats son espectaculars i els puzzles bons.
No Mola tant:
  • La càmera està sempre en una bona posició, però amb uns gràfics com aquests m’agradaria poder moure-la amb més llibertat.


Enllaços:
Com es va fer Good of War: youtube.com/watch?v=HZ7356fl9… [13min ~]
Breu escena del doblatge: youtube.com/watch?v=BAkCaxK7…

Scroll

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

11 Comments

  • Reply
    salore78
    25 març, 2013

    Grandíssim videojoc que no vaig jugar fins l’any 2007, just abans de que sortís la segona part.

    Em va sorprendre el nivell de fluïdesa i el bé que és deixava jugar el joc. El carisma de Kratos, la versatilitat de moviments, les grans possibilitat en combat, l’ambientació, l’història… em van conquista, demostrant el gran nivell de producció que van fer Santa Monica Studio.

    L’estiu passat em vaig tornar a jugar tota la saga per ordre cronològic i he de dir, que el God of War és el que més dificultat i desafiament presenta al jugador.

    • Reply
      Scroll
      28 març, 2013

      A mi m’ha encantat precisament per tot el que has dit, els combats sobretot, i aquell efecte que ralentitza els moviments de Kratos en el moment precís. Molt guapo. Gràcies per passar Salore!

  • Reply
    Sito_pixelacos
    26 març, 2013

    Jo encara no he acabat el 1 i el 2 de ps2. Els de psp i el primer de ps3 si. Es una gran saga, i molt divertida. Es el mes paregut que hi ha als bitemaps clasics, sols que una mica adereçat amb certs tocs d’aventura i plataforma.

    • Reply
      Scroll
      28 març, 2013

      Doncs jo vaig comprar fa relativament en un mercadillo d’aquests de discos (que també hi havia jocs de PS2, com no) els dos de PS2 tirats de preu, i la veritat és que el 1 l’he devorat. Gran joc, però ara dubto entre: completar el 1 en “modo Dios”, posar-me amb el GOW2 o passar-me el Mega Man 2 de NES que el tinc pendent XD
      Alguna recomanació Sito? Salut nano!

  • Reply
    Sikus
    27 març, 2013

    Recordó que va ser tot una sorpresa. Almenys per mi.
    No em sona que les revistes comentesin molt aquest joc, o almenys jo lo prestaba atenció.

    PEro un dia un amic mel va ensenyar i vaig quedar alucinat. Un joc tan bestia que recreaba tan be la mitologia grega, cert que es prenia les seves “llicencies poetiques”, pero allo sera massa.

    Junt amb Devil May Cry i Ninja Gaiden, auest joc va redefinir el hack and slash. Ja la segona part i tercera part no em va agradar tant.

    Sense dubtes, per mi lo millor de aqquest joc va ser que va demostrar que la mitlogia grega i romana donava molt de joc per fer videojocs.

    • Reply
      Scroll
      28 març, 2013

      Doncs jo tampoc el recordo pas, però la veritat és que no se pas que caram estaria fent (ni tant sols a que jugava) el 2005. Per mi ha sigut un joc al·lucinant, a més la temàtica m’encanta… D’aquests jocs més moderns m’ha enganxat tant com ho va fer el RE4 de Game Cube en el seu moment. Salut Sikus!

  • Reply
    molsupo
    28 març, 2013

    Un dels poquíssims títols pels que em sap greu no haver tingut PS2 ni PS3… desde fora, l’únic que li trobo a faltar a la saga és que no s’animin a posar-li dos jugadors simultanis i l’abús (pel meu gust) dels QTE, però tampoc soc gaire objectiu (li tinc una mica de mania de tant veure vídeos de combats “espectaculars” i després veure jugar al meu cunyat…al final, m’aborreix i acabo fent una becaina 😉

    Ah! Hi ha una arma que a mi també em recorda moltíssim a la de l’Ivy del SC…

    Salutacions!!!

    • Reply
      Scroll
      28 març, 2013

      Bones Molsupo!
      Home no diguis això la PS2 te jocs molt i molt bons. Està clar que te molta “morralla” però aquest és dels jocs franquícia de la consola (en la meva opinió)
      Un GOW de 2 Players la veritat es que seria genial… desconec si en altres GOW ho han fet, i a mi els QTE m’agraden força, n’hi ha que son prou difícils sobretot els de moure el stick analògic. Soc un patata total amb aquests XD
      Salut nano, ens veiem aviat 😉

  • Reply
    José Andrés
    6 abr., 2013

    Encara soc verge amb els titols de PSP, i és una llastima, perque sens dubte son del millor per a la portatil.

    • Reply
      Scroll
      12 abr., 2013

      Doncs jo tampoc he jugat als de PSP, però veien els de PS2 estic segur que els de la portàtil son bons també. Gràcies per passar José!

  • Reply
    elxuxo
    13 abr., 2013

    No ens sabia pas res d’aquest joc! Però pel que he llegit i vist es un bon joc i una gran saga! Aquest jocs em queden encara lluny però se’ns dubte d’aquí uns anys espero jugar-hi!

    Bona entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics