Podcast 28

Retroscroll Channel 0 – Streets of Rage (Pilot)

Molt bones amics de retroscroll!

Avui us portem una sorpresa que esperem que us agradi! En Molsupo i l’Scroll ens han preparat un pilot del que es dirà Retroscroll Channel (original eh?).

Com veureu en el títol, el programa està dedicat totalment al primer joc de la saga streets of rage de mega drive, un joc (i una saga) que als dos ens encanta. Repassarem els personatges, enemics, pantalles i música, durant aproximadament una hora i mitja. Tot hi que hi ha algun que altre “gazapo” esperem que us sigui agradable d’escoltar, i ens comenteu que us ha semblat.

El tenim disponible a ivoox i també a youtube amb vídeo i imatges que acompanyen l’audio. Aquí us deixem els enllaços.

(si no apareix el reproductor de ivoox, torna a carregar la pàgina)

Jugueu molt, escolteu molts podcasts i difongueu la paraula!

youtube: youtube.com/retroscroll
ivoox: ivoox.com/podcast-retroscroll

editat: Les etiquetes del mp3 de ivoox eren incorrectes. Hem re-pujant l’arxiu corregit.

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

28 Comments

  • sito_pixelacos
    11 abr., 2014

    Oleeee! Per fi! Vaig a escoltar-lo i despres comente.

  • elXuxo
    11 abr., 2014

    Bravo! Bravo! Ara mateix a descarregar!!!!

  • sito_pixelacos
    11 abr., 2014

    Ha estat molt be famics! aixo sí, m’he quedat amb les ganes del sor 2. jajajaj. Jo soc un dels que diu molsupo que el golden axe no te res a veure amb el Sor. Els barrancs es una cosa tan vella com el propi genere del bitemap. El renegade ja tenia els seus barrancs per a llençar als enemics. jajajajaja.

    Sembla que tots anomenavem als jefes de la mateixa manera: el freddy kruger, el ultimo guerrero, les germanes de la blaze…

    La versió de master system es MOLT BONA! molt millor que la de GG. No se per que van fer dos jocs diferents en comptes de fer com quasi sempre feien. Al de la sms nomes li mancava la opcio de dos jugadors. En el cas del Sor2, inexplicablement de nou, aqui era on guanyava la versio de GG, tenint la de Sms unes fisiques molt extranyes…

    Desde petit he tingut predileccio pels paisatges de ciutat nocturns, i era meravellos veure la intro d’aquest joc amb la musica del chuzo. Per aixo també m’encantava la fase del vaixell per el seu fons. La fase del elevador lo mateix. Aquella ciutat que s’anava descobrint mentres pujaves, per cert, amb una perspectiva una mica extranya els edificis de fons. xddddd

    La versio de 3ds es una meravella. Com comenta l’scroll van sortir diversos jocs, encara que tots anunciats com “megadrive”, uns quants com el hang on, space harrier i galaxy force son conversions o ports directes de la recreativa, la resta, com el sonic o el sor son emuladors de megadrive. En el cas del sonic el 3d esta poc treballat, pero en el cas del sor es meravellos el que han aconseguit. Li dona una nova dimensio al joc.

    Molt bona currada us heu pegat també posant imatges al video durant hora i mitja. La unica recomanacio que us faria es que las tomas falsas les poseu tambe al mp3, no nomes al video. jejeje.

    Em deixe moltes coses per a comentar que m’havien vingut al cap mentre escoltava, pero ja no m’en recorde. xdd

    Enhorabona i ara la pregunta: Per a quan el seguent?

  • Freaky 8
    11 abr., 2014

    Esta noche lo veo! Opinaré a posteriori.

  • Salore
    11 abr., 2014

    Ja he escoltat el podcast i he donat un cop d’ull al vídeo.

    Felicitar-vos Scroll i Molsupo per la feina feta, tan a l’edició del vídeo com pels comentaris i informació que aporteu del joc.

    Justament fa un mes vaig rejugar la versió de 3DS del joc i he de dir que és una versió collonuda i molt agraïda de jugar.

    La veritat és que jo no tinc tanta predilecció per SoR com vosaltres. És un joc que m’agrada i em diverteix molt però no aconsegueix esborra la petjada que va deixar en mi les hores jugades a Final Fight en recreativa.
    És admirable el què va aconseguir SEGA amb un joc que només sortir en consoles i no tingués l’aura d’una recreativa per fer créixer el seu mite.

    Dels enemics finals les que recordo més són les dos putes bessones. Són un mal son si no agafes bé el patró d’atac i s’ha de tenir molta paciència per acabar amb elles.

    Esperant el pròxim videocast/podcast ja.

    De nou, felicitats per la feina feta companys.

  • Molsupo
    12 abr., 2014

    En primer lloc, moltíssimes gràcies a tots pels comentaris, i per part meva, felicitar especialment a Scroll per la iniciativa, per la currada, per comptar amb mi i convidarme, per posar la veu més professional (sembles fet per a la ràdio, tiu!) i per tota la feina fosca d’edició d’audio i vídeo, enhorabona crack!

    Obro capítol per relliscades i aclaracions: com es veu al vídeo, els Freddy Krueger de la fase 6 no canvien d’indumentària, en realitat em confonia amb la seva última aparició al “boss rush” de la fase vuitena.

    I per treure el final “dolent”, com la meva explicació és molt dolenta-enrevessada, aclareixo que el que s’ha de fer és, després de que el jugador 1 digui que si i el 2 que no (o viceversa), ens barallem i el guanyador ha de dir que “no” a la següent pregunta, i llavors sí, lluitar contra Mr X pel tron del sindicat criminal.

    Respecte els comentaris, en general molt d’acord. Lo de la comparació de SoR amb Golden Axe m’he moderat pensant en tu, Sito, jaja! De fet quan vaig trobar a http://www.soronline.net que deien que el “motor” de GAxe es va reutilitzar pel primer SoR t’ho vaig estar a punt d’enviar, però llegint bé la informació, diuen que és un rumor sense cap confirmació…però podria ser, dissenys de fases, dimensions dels personatges, funcions dels botons, encaixen forces coses encara que també hi hagin diferències (per descomptat, lo dels forats o els especials són coses que ja existien al gènere abans d’aquests 2 jocs de Sega)

    I molt d’acord amb la resta, especialment amb lo dels noms dels enemics finals, les fases més bones i la recomanació de la versió de Master System, per a mi ha estat un descobriment molt agradable.

    Lo de “inner City” i la música és un complement genial i molt interessant a lo que deiem, gràcies!

    I el següent… no ho sé, però intentarem que sigui aviat, jeje!

    Salutacions i gràcies a tots!!

    • sito_pixelacos
      12 abr., 2014

      Pero es que aixo del engine podria ser perfectament. Jo no ho veig tan descabellat. Pero el cas es que aixo no te res a vore amb l’estil de joc, perque un engine es pot modificar infinitament. Veus tu molt paregut entre el batman arkham assylum y el donkey returns? Tots dos fan us del unreal engine.

      • Molsupo
        13 abr., 2014

        Si el que jo reivindico és que Streets of Rage i Golden Axe estan emparentats…és veritat que no al mateix nivell que Golden Axe i Alien Storm com havia dit al podcast de pixelacos dedicat a la megadrive (després vaig rectificar i vaig deixar la relació GAxe-AStorm com germans i aquests dos amb SoR com cosins xD) , però tenen similituts suficients per pensar que hi ha una relació bastant important entre aquests 2 jocs.

        Amb lo que si que et dono la raó 100% és en que SoR s’allunya de l’estil de joc de GAxe per apropar-se més a Capcom, però això crec que es comença a apuntar al primer però queda més palès al SoR2.

        De totes maneres, gran part de lo que dic és subjectiu i opinió basada en sensacions meves…en definitiva, que les explico perque podem compartir-les però també discutir-les.

        Salutacions Sito-miller 😉

        • sito_pixelacos
          13 abr., 2014

          es que no em cansaré, no hi ha cap similitut entre golden axe i sor mes enlla de ser els dos un bitemap! apart del botó de magia NO HI HA RES MES EN COMÚ. Els escenaris NO TENEN RES A VEURE! i no em refereixo a la ambientació, aixo es obvio. xdd. si no que al golden axe hi han altures diferents, ponts, escalons, scroll horitzontal, inclos vertical, MOLTS BARRANCS! Al sor NO HI HA RES d’aixo. Nomes una fase (ascensor apart) te barrancs, la resta son planes i rectes. Podriem dir que en aquest sentit, el sor es inclos mes cutre que el Goldenaxe. No es que el sor s’aprope a capcom, es que plagia (en el bon sentit) a capcom!, diferentes armes, objectes per a tenir energia, i altres bonificacions a recollir. En el Golden no hi ha res d’aixo durant els nivells. Fixat el que et dic, veig mes paregut entre el Sor i les tortugues ninja, inclos entre les tortuges ninja i el golden axe que entre el sor y el Golden. joadjosfjoasdfjoasdfjof.

          Magrada dicutir aquest tema, pero no amb luis, que es un cegat, i no distingeix a donatello de un battletoad. jasdofajosdfjoasdfjoadfs

  • Freaky 8
    12 abr., 2014

    Al fin vacaciones y que mejor comienzo que después de cenar ver retroscroll cannel. Felicidades buen capitulo piloto. Lo vi en la tele del comedor a toda pantalla tumbaico en el sofá muuu agustico.

    Me parecieron muy amenos vuestros comentarios rollo radio amenizados con las imágenes del juego muy entretenido. El juego recuerda rollo Double Dragon etc. ostias por doquier.

    Por cierto realizabais comentarios que me partía la caja como el porque las tías siempre en este tipo de juegos van a tracción… (suena misógino pero coñe es que es cierto) que risa.

    Lo del pavo de final de fase (el gordo como llamo yo) es siempre muy placentero hincharlo a ostias después de haber acabado con todos sus esbirros y secuaces jajaja.

    Buen trabajo, felicidades para retroscroll y molsupo.

  • Dani M
    14 abr., 2014

    Anen a escoltá el podcast. M´agrada molt la canció del inici. Desculpeu per el meu catalá. Ho parlo pero no ho se escriure 😛 i segú que es molt de dolor per els ulls. xDD

    Una salutación desde el Retronewgames, servidor i Galiza.

    • Molsupo
      22 abr., 2014

      Moltes gràcies Dani M, A més, el teu comentari s’entén perfectament i s’agraeix moltíssim que el facis en català, però de totes maneres aquí no som genys talibans veuràs que anem canviant de català a castellà sense problema, així que pots escriure’l en l’idioma en que et sentis més còmode 😉

      Salutacions!

  • Scroll
    15 abr., 2014

    Hola!
    Faig una resposta general que si no hauré de fer mil comentaris.
    Primer de tot moltes gràcies per l’acollida i els comentaris de retroscroll channel ha rebut. He de reconèixer que al principi estava una mica nerviós, crec que es nota. Però en companyia del Molsupo que ell ja te certa experiència al posar-se davant el micro, ha sigut un plaer. Vull donar-li les gràcies a ell també que és un crack amb totes les dades i detalls que explica, i no va dubtar ni un moment ha dir-me que si quan li vaig proposar.

    @sito: Me’n alegro que t’hagi agradat. La veritat es que ha portat força feina d’edició (sobretot el vídeo), però ara ja tenim una mica més la idea de com s’ha de fer, i en el pròxim ja no tardarem tant.
    Jo també tinc predilecció pels paisatges nocturns en els jocs. Només cal mirar la capçalera de retroscroll.
    La portada del Final Fight ja ho sabia, però es brutal hahaha quin fart de riure. Sempre m’he preguntat si estava fet per tocar els nassos ho era simplement un “guiño” entre companyies…

    @Xuxo: Espero que t’agradi soci!!! 🙂

    @Freaky8: Gràcies per mirar-ho rafa. I encantat de que t’hagi agradat, em sembla que si la cosa va sortint bé, tindrem forces programes per anar fent. No t’aixecaràs del sofà!! hahaha

    @DaniM: Encantat de veure’t per aquí, no et preocupis per com escrius el català, ja es molt que ens deixis un comentari. Nosaltres l’agraïm molt. Esperem que t’hagi agradat i veure’t sovint per aquí. Salut!!!

    • Molsupo
      22 abr., 2014

      Encara bo que estaves nerviós, perque condueixes el programa i els temes de putamare! Encara que quan ens posem amb el capítol 1 de veritat i hagi canvis i sorpreses, crec que a més de tertulià, tens adjudicat el paper de presentador-conductor per a molt temps, jaja!

      • Scroll
        23 abr., 2014

        Hahaha per mi perfecte!!

  • Rokuso
    17 abr., 2014

    Molt bona, nois!! L’altre día el vaig escoltar (molt més còmode per a mí posar-lo a l’mp3 i escoltar-vos al tren que veure un vídeo al PC) i us ha quedat genial. Molt amè i interessant d’escoltar (Tot i no ser jo fan del SoR), i amb els temes de conversa molt ben escollits i pautats. Us ha quedat molt bé, especialment sent el primer programa!!!

    Ànims i a tirar endavant. Espero que tinguem retroscroll channel per molt de temps! Ja em va encantar l’idea quan la vas comentar al AAMSX, i veure-la ara feta realitat és genial 😀

    • Molsupo
      22 abr., 2014

      oltes gràcies Rokuso, i esperem millorar amb l’ajut de tots i totes 😉

    • Scroll
      23 abr., 2014

      Moltes gràcies Rokuso! 😉

  • juan carlos
    17 abr., 2014

    Una epoca que con juegos de megadrive recien nacidos, koshiro realizò y compuso fantàsticamente la banda sonora y el juego mas probado y afiliado de la saga sin pararelismo.

    PD : esta en el catàlogo de la nintendo 3ds de eshop

    • Molsupo
      22 abr., 2014

      Gracias por el comentario Juan Carlos. De hecho, creo que Scroll puede confirmarte que otro comentario sobre Streets of Rage que nos hiciste hace un tiempo fue el detonante definitivo para poner en marcha la idea del podcast y el canal (la idea hace tiempo que estaba ahí, pero necesitábamos la excusa adecuada 😉

      La banda sonora es fantástica, y aunque no lo comentemos, si puedes escucha también los temas que cita Sito en los comentarios de arriba, realmente Yuzo es un crack, pero como todos los genios, tuvo sus inspiraciones e influencias.

      Lo del juego de 3DS también lo comentó Scroll hacia el final del programa y por lo visto está muy bien,… y lo que comentas del “juego más probado y afiliado de la saga sin paralelismo” te ha quedado tan bien escrito que he tardado un poco en darme cuenta de que no me he enterado de nada…, perdona la pregunta tontísima, pero qué querías decir exactamente? xD

  • Sikus
    23 abr., 2014

    Nois! Felicitats! Gran treball, sobre tot considerant que es el primer. Ja veuereu com poc a poc agafeu el ritme i cada vegada els podcasts son millors.

    No soc gaire fan de Streets of Rage, pero ho vaig sentir del tiron.

    Cada vegada estic mes orgullos de pertanye aquesta gran familia. Junts podem aconseguir grans coses. 😉

    • Scroll
      23 abr., 2014

      Gràcies Sikus! Tu també eh? agafa ritme que tots ens haureu d’ajudar (si voleu clar) XD
      Salut company!

  • mesiasmsx
    19 jul., 2014

    Molt bò!! Despres del MSX la Megadrive es el meu segon sistema d’entreteniment favorit.

    I que dir de la saga Streets Of Rage! Els jocs de lluita per barris som els que m’es m’agradan. El primer va ser Double Dragon.

    Tinc el primer SOR en versiò japonesa, vull fer-me la coleccion sencera.

    Confirmo que al manual Japonès els sicaris que van pels carrers tenen nom al manual. I son els mateixòs, Shark,Y.Signal (Dental XD ) Garsia o GArcia XD (Això solen ser malas traduccions dels japonesos amb el katakana ) etc.

    Si teniu una megadrive modead amb els commutador dels herzis i la regiò podeu cambiar.l’ idioma i la imatge 😉

    Gran compositor Yuzo Koshiro.

    Salutacions.

Verified by ExactMetrics