r-channel 010 – Comix Zone

Arribem a l’últim podcast de retroscroll del 2015, i ho fem amb un dels últims clàssics que Sega va publicar – si bé no en exclusiva- per a la megadrive: el Comix Zone.

Un programet lleuger dedicat a un dels jocs de megadrive més recordats pels seus personatges carismàtics, gràfics d’estil còmic impressionants, acció intensa, esbatussades a dojo, addicció garantida i banda sonora memorable… o potser no n’hi ha per tant?

En “Sketch” Salore “Turner”, en Scroll “Roadkill”, “n’Alyssa” Sikus i en “Mortus” Molsupo s’escalfaran de valent en un dels r-channels amb més dades objectives, debats acalorats, divagacions instrascendents, polèmiques gratuïtes i vinyetes que es recorden.

Esperem que el gaudiu tant com nosaltres i l’any vinent, més!

 


Nota: En el moment de publicar aquesta entrada és molt possible que youtube encara estigui processant el vídeo. De ser així es visualitzarà automàticament aquí quan estigui llest per reproduir.

 

CONTINGUT:

– Intro i presentació.
– La història del STI.
– Argument i personatges.
– Items i jugabilitat.
– Fases i enemics de fase.
– El minut musical.
– Curiositats i acomiadament.

HAN PARTICIPAT:

Salore, Molsupo, Sikus i Scroll.

SUBSCRIU-TE AL PODCAST:

Ivoox: www.ivoox.com/podcast-retroscroll-channel…
Youtube: www.youtube.com/retroscroll

Comentaris

 • Sito pixelacos ha dit:

  Lleuger? Quatre hores i pico? La mare que vos ha parit, chicuelos.

 • Salore Salore ha dit:

  Ara que ja he escoltat el podcast només vull dir dos coses; una, que el Scroll ha fet una feinada d’edició brutal per deixar-lo decent després dels desvariejos i problemes tècnics que vam tenir durant la gravació i felicitar-lo per aquest motiu, i segon, que malgrat el podcast sigui llarguet tinc la sensació que ens va faltar temps per dir més coses 😛

  De veritat, vaig gaudir molt gravant el podcast 🙂

 • Freaky8 Freaky8 ha dit:

  Ojo con mi Telemach! XDDDD

  Muy bien nens. Salore se notaba que apenas sabía de Comix Zone. No le veia yo ganas no se…. xD.

  Saludinis.

 • Rokuso Rokuso ha dit:

  Quatre horacas! Amb tot l’hype m’ha decebut no escoltar a Scroll i Molsupo matar-se mutuament, tot és molt més light del que esperava. Conyes apart, felicitats per tota la feina (especialment al Big Boss per la feina d’edició que ha d’haver suposat) i m’heu donat ganes de retomar la meva antiga partida.

  Gràcies al Sikus pel descobriment de PSP, per cert: aquest no el coneixia i l’he de investigar bé, que té molt bona pinta.

 • sito_pixelacos ha dit:

  Perdó per no haver-lo escoltat fins ara!

  Mark Cerny ha treballat en molts dels considerats millors jocs d’alguns sistemes. Sonic 2, Crash, Jak, Uncharteds, etc… i encara que estiga acreditat en alguns com nomes Executiuloquesiga, es sap que va participar activament en la programació de la majoria.

  Respecte a data d’eixida al mercat del comix zone de pc, ací podeu trobar les dates:

  http://segaretro.org/Comix_Zone

  Com podeu vore, el de pc va eixir al mercat uns mesos mes tard. De fet, a Espanya no el varem tindre fins 1996. Recorde perfectament aquella epoca perque va ser quan es va iniciar la campanya “SEGA PC”. “Sega por fin saca sus clasicos para pc y compatibles”, i que es va estrenar per tot lo alto amb el Virtua Fighter y el sonic CD. Poc despres van arribar altres com el Bug, Comix Zone, Sonic 3 & Knuckles i ja un poquet mes tard, sega rally i sonic R. Recorde tot aixo perque va coincidir amb la data en la que me van comprar el meu primer PC decent. Un Pentium 120 mhz. jajajaja.

  I si, les ulleres de master system son meravelloses. Molt avançades al seu temps i una llastima que no s’utilitzaren en megadrive, on amb la posibilitat de scroll (roger) parallax s’hagueren pogut aprofitat molt mes.

  Gracies per el podcast i continue escoltant-lo!.

Deixa un comentari

*