Jocs 3

Triple Triad – Android/iOS

Aquí quasi mai parlem de jocs per a Android o iOS, no perquè no ens agradin si no perquè segurament s’escapen una mica dels sistemes que més habitualment juguem i acostumem a parlar. Aquesta vegada però us porto un joc molt recomanat a tots aquells que vau gaudir del joc de cartes de Final Fantasy VIII ni més ni menys que el Triple Triad.

Jo estava molt enganxat al Triple Triad, recordo engegar la Playstation i carregar la meva partida només per voltar pel món jugant amb diferents persones per aconseguir la col·lecció completa de cartes.

Com que suposo que aquest joc només pot interessar a tots aquells i aquelles que els va passar com a mi, no explicaré com funciona el joc. No patiu si us segueix interessant malgrat no conèixer el joc original, és molt fàcil d’entendre, i la primera partida a la app és guiada.

tripletriad00 tripletriad02

I com el descarrego en el meu dispositiu aquest joc? Malauradament Triple Triad no existeix com a app pròpia a apple store o google play (existeixen clons però semblen discontinuats i acabats). Per a jugar a les cartes, haurem de descarregar prèviament l’app Final Fantasy i des d’allà instal·lar Triple Triad. 

I per jugar-hi també, haurem de llançar prèviament FFPortal i des d’allà escollir el Triple Triad. No patiu, si cerqueu “Triple Triad” a google play apareix la primera.

tripletriad01 tripletriad03

L’aplicació te un aspecte fantàstic i super ben cuidat. Podem fer partides en tres dificultats (que s’aniran desbloquejant) contra diferents personatges de la saga i així anar col·leccionant les cartes. Per a cada partida guanyada guanyarem una carta de l’adversari i per sort no la perdrem si no guanyem.

Disposa de totes les normes de les diferents regions del món de Final Fantasy VIII (plus, same, combo…), ja que recordem no es jugava igual en tots els racons del planeta,

tripletriad04

Poca cosa més a dir. L’aspecte i l’addició d’un genial minijoc de fa 16 anys portat al teu telèfon és una gran idea i un bon “matarratos“. L’única limitació es que cada partida consumeix un diamant i només en tenim 5. Per a cada diamant gastat hem d’esperar 30 minuts per a què es restauri, això vol dir que 5 diamants valen 2 hores i mitja o et toca passar per caixa.

Per mi perfecte, amb 2-3 rondes de 5 partides al dia en tinc prou.

▲ Mola!
  • L’aspecte cuidat de les cartes i de tot el joc en si.
  • Si t’agradava el joc de cartes de Final Fantasy VIII has de descarregar aquesta app.
▼ No mola tant
  • Que no estigui com a app pròpia hi hagis de descarregar Final Fantasy Portal.
  • Perquè la app no manté la pantalla sempre engegada durant la partida? A vegades quan penses la carta que gas de tirar la pantalla s’apaga.
  • Perquè no funciona el VS online?

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

3 Comments

  • Reply
    RionNovember
    16 oct., 2015

    Genial! Jo també em vaig enganxar molt a aquest joc de cartes temps enrrere!
    Gracies pel “xivatassu”

  • Reply
    FREAKY 8
    16 oct., 2015

    Me pillas fuera de juego… No es mi tipo de juego pero como siempre encantado de leer el libro gordo de Petete!!!!

    Saludos xD

  • Reply
    Salore
    16 oct., 2015

    Mare meva el Triple Triad, quin vici al seu dia jugant-lo en el FFVIII, i això que mai he sigut de jocs de cartes tipus Magic, però aquest metajoc em va calar molt; un dels infinits motius de que el FFVIII sigui el meu FF preferit.

    Pel que veig i comentes, el joc que tinc descarregat a la tauleta és un dels clònics que anomenes, Triple Triad Lite és diu, no és el joc que comentes aquí. El que tinc descarregat té una presentació més “cutrona”, amb menys possibilitats i quan perds sí el contrari sí que s’emporta una de les teves cartes. Realment des de que me’l vaig descarregar només he fet un parell de partides esporàdiques.

    Hauré de descarregar-me el joc, provar-lo, practicar i més endavant, desafiar-te a un duel 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics