BitLogic, una aventura cyberpunk

The Pets Mode reconeguts creadors de The Treasure Hunter Adventure o Hans Adventure, juntament amb OXiAB Game Studio creadors de Canvaleon, ens presenten un nou joc ambientat en un món cyberpunk.

BitLogic, que ha estat presentat a la MSXdev’15, ens endinsa dintre d’una aventura cyberpunk, on serem Bit, un androide amb una missió. Està buscant alguna cosa en una ciutat plena de robots i droides. Només sabem que té una pistola a les seves mans i que l’utilitzarà per destruir qualsevol enemic que estigui davant seu. Quina és la seva missió? Que és el que busca? Això haurem d’esbrinar a nosaltres en aquesta aventura cyberpunk.BITLOGIC_Poster
Per descobrir quina és la nostra missió, haurem de recórrer cinc àrees, però no serà tan senzill com caminar d’un costat a l’altre. Diverses portes ens impediran el pas i només les podrem obrir si teníem un cert nombre de xips al nostre inventari.

Aquí és on trobem la jugabilitat del joc, realment no és tractar d’eliminar a com més enemics millors, encara que podem destruir-los amb la pistola. Aquí el nostre objectiu és agafar tots els xips que calguin per poder avançar, cosa que no serà gens senzilla. Bit al ser un androide, pesa molt i no pot saltar, així que haurem d’investigar els mapes per saber com agafar aquell xip que sembla inaccessible. Estem davant d’un joc que premia més el nostre enginy que no la nostra habilitat, perquè la manera d’accedir a cada xip, és un petit puzle que ens obligara a recórrer tota la pantalla en busca d’un camí que ens porti al nostre objectiu, a la vegada que esquivem els perills. S’ha de comentar, que encara que no podem saltar, el dur blindatge de Bit permet que aquest caigui des de qualsevol altura sense fer-se cap mal.

BitLogic és un joc molt recomanable, perquè ofereix una corbà de dificultat molt ajustada sense ser ni massa facil ni massa difícil, sent apte per tot tipus de public, però que sens dubte encantarà sobretot als que van viure les aventures de la època, doncs aquest joc recorda molt aquest tipus de jocs. Semblant, si no ho saps, que fins i tot és un joc comercial de l’època i no és per menys. Gràficament és espectacular, aprofitant les capacitats del MSX, amb unes animacions molt fluides i una molt bona selecció de colors. I amb una banda sonora que ens introdueix en aquest món cyberpunk.

BITLOGIC_0001_Level

Si després de llegir el nostre article, us han vingut ganes de provar el joc, només heu d’accedir a la web de la MSXdev’15, on es pot descarregar totalment gratuïta. També estarà disponible en la pròxima RUMSX, en format físic, encara que hem d’avisar que les existències seran limitades i només podran comprar-se a la 49 RUMSX.

Autor
Sikus
[www] [twitter] Aficionat dels videojocs des de que tinc us de raó, sempre he tingut al meu costat algun sistema de oci electrònic que em fes gaudir durant hores i hores. Encara que no recordo... [Continua]

Comentaris

Deixa un comentari

*