Altres Ordinadors

Ens veiem a Explora Commodore 2016

Després de l’èxit de la primera edició d’Explora Commodore, un esdeveniment fet per i per a entusiastes de la informàtica clàssica i dedicat a tota la gamma d’ordinadors que Commodore va fabricar, des del PET, passant per tota la gamma de 8 bits entre els quals es troben el VIC-20, Max Machine, Commodore 64/128, Commodore 16, Plus/4 i acabant amb la generació de 16 bits, on es troben els Amiga 1000, 500, 2000 i els posteriors A600, 1200 y 4000, el 7 de maig es tornarà a celebrar una nova edició d’ Explora Commodore.

cx-cartell-final-1024x724

Seguint la filosofia de la primera edició, serà un punt de trobada per als amants i usuaris d’aquest sistema i col·lectius de desenvolupadors i gamers. Per a això tenim planificades conferències, tallers, podcasts en directe, zona d’exposició, zona de jocs i punts de venda. L’entrada és lliure i gratuïta.

Entre els conferenciants tenim a Sir Arthur del Podcast Constelación Commodore, al reconegut programador Igor Errazkin que ens parlara sobre gamemakers per Commodore 64, a Kopsec que ens explicara com muntar el famós TAPuino , l’emulador de Datasette per Commodore 64 i Vic 20, a Isaac Viana que ens donarà una conferència sobre com crear un canal de youtube sobre retro i als amics de Killbits Podcast, que faran un trivial amb regals per als guanyadors. Per finalitzar comptarem amb una actuació del grup 303 BCN.

Per descomptat, no poden faltar els tornejos, organitzats per PixelsMansion. Tindrem un de Barbarian per Commodore 64 i un altre de SpeedBall 2 per a Amiga 500.

Speedball2_1

I entre els expositors, tindrem a gent com a Alma de Origami, Commodore4ever, Commodore Plus, Commodore Mania,GameXplotation, Otro Blog sobre el C64, Tentáculo Purpura i Game Museum. Com convidat especial, comptarem amb El Mundo del Spectrum, que vindrà com a plataforma convidada. I per descomptat no faltarem nosaltres que estarem a la zona de joc.

Si voleu estar informats sobre l’esdeveniment no oblideu visitar la web oficial, el twitter i la pagina de Facebook on s’ aniran informant de les últimes novetats.

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics