Estarem a RetroBarcelona 2016! + Torneig MSR.

Estarem a RetroBarcelona 2016!

Un any més estarem a Retrobarcelona! I com no una vegada més muntarem una zona de joc amb els nostres germans de Game Museum!

Els propers 6, 7, 8 i 9 d’octubre ens trobareu fent el “canelo” a la festa anual del retro de casa nostra, aquest any amb novetats importants. Per començar retrobarcelona canvia d’ubicació, amplia la durada (de dos dies a quatre), i s’emmarca dins la Barcelona Games World.

cartell_rbcn2016

Per a més informació dirigiu-vos a la web oficial de retrobarcelona, i segui-los a les xarxes socials per estar informat de les últimes noticies.

Ens veiem a RetroBarcelona 2016!

 

Torneig Metropolis Street Racer (Dreamcast).

I com ja és clàssic també, la gent de Retroscroll hem preparat un interessant torneig, ni més ni menys que un Hotlap al Metropolis Street Racer de Dreamcast. La persona que faci el temps de volta més baix de tot el dia serà el campió indiscutible de MSR, i s’emportarà un bonic premi. Us deixem els detalls del torneig sota el cartell.
msrcartell-web-logo-a-sota

Dia i hora: Dissabte 8 (tot el dia)
Hotlap: 5 voltes.
Circuit: San Francisco, Pacific Heights, Medium, Buchanan South.
Cotxe: Mazda MX-5 (automàtic).
Comandament: Pad Dreamcast.

US deixem un vídeo on després de 5 voltes (i començar una mica malament) aconseguim fer una volta amb 35.866. Estem segurs que podreu superar fàcilment aquest temps. Us hi esperem!!!

Comentaris

Deixa un comentari

*