Retrocasameva #4 – Streets of Rage Remake “Maniaco”

 

Una vegada més ens hem trobat per a fer unes bones partides. Aquest cop ja tenim l’estiu a sobre i ens hem refrescat a garrotades amb Streets of Rage Remake, un joc (i una saga) de la qual ja hem parlat i escrit molt en aquest blog.

En Txuan i jo reviurem les hores que li hem dedicat a aquest remake posant-ho molt difícil, de fet impossiblement difícil, ja que hem escollit el mode “maniaco“, i com a homes durs que som intentem resistir tant com podem amb només 2 vides.

Un capítol que teniem moltes i moltes ganes de fer i que per problemes tècnics i d’agenda hem hagut de retardar més del que voldríem.

Retrocasameva ja està aquí, i de la millor de les maneres. Esperem que us agradi!

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Salore Salore ha dit:

  Bua, quina gran partida a nivell “maniaco”, brutal!

  Amb lo paquet que sóc no duraria ni un moment en “maniaco”. Per cert, quin gran joc el SOR Remake. Li he donat poca canya, sobretot comparat a vosaltres, i no conec el joc amb tanta profunditat, però les vegades que l’he jugat m’encanta la llibertat que et dóna d’elecció de camins i sobretot el suau i fluid control del personatge.

  I Txuan, sí que et vaig trobar a faltar l’anterior “retrocasameva”, però no em negaràs que la Rokuso fa oblidar ràpid la teva absència 🙂

  Sou molt grans i els “retrocasameva” m’encanten. Fins al pròxim.

  Salut!

Deixa un comentari

*