Syd

Del 91, sóc fan de Sega des de ben petit, gràcies a l’herència consolera que em va deixar el meu germà: una master system II i una megadrive amb el seu megacd. Doncs així van ser els meus primers passos fins que va caure en les meves mans una Dreamcast i en la part de les portàtils una flamant Gameboy Color. Apart de les consoles, disfrutava amb les aventures gràfiques de PC (Broken Sword, Monkey Island…). Durant la meva adolescencia vaig anar aconseguir una PS2 on vaig gaudir de llegendàries sagues com Devil May Cry, God of War, Metal Gear Solid, Resident Evil i una GameCube en la cual em vaig passar els seus dos Residents Evils exclusius i encara esperar per donar-li més canya.

Fa cosa d’un any vaig decidir començar a col·leccionar sistemes (que no jocs) i he anat aconseguint diferents sistemes clàssics com la NES, la Game Gear, la N64. Principalment m’agraden els jocs de lluita en 2D i els survival horror, tot i que també estic enganxat a les plataformes dels sistemes de 8 i 16 bits.

Actualment, dedico el meu poc temps al mundillo del retro que son els tipus de sistemes on sento més a gust (la veritat es que després dels 128 bits, no he seguit la pista a cap màquina). Estic molt content de poder participar aquí a Retroscroll amb alguna que altre review, comentari i alguna “txapussa” o reparació per a les nostres consoles.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics