5 anys de Retroscroll!

Com passa el temps amics!!

Ja són 5 anys els que portem junts en aquesta casa. 5 anys en els que hem escrit, parlat i sobretot jugat a molts vídeojocs, l’afició que tots nosaltres portem dins.

Des de Retroscroll us volem donar novament les gràcies per tot el vostre suport. Cada vegada que ens deixeu un comentari, ens feu un like al facebook o al youtube, ens envieu algun tweet o algun correu, ens feu sentir molt afortunats, encara que no sempre el nostre temps permet contestar-vos ràpidament, i a vegades se’ns escapi de contestar-n’he algun.

Per part nostra només queda dir que aquí seguim, amb les mateixes ganes que el primer dia i amb molts jocs dels que parlar i gaudir.

De part de tot el Retroscroll Team: Per molts anys a vosaltres també! Ara toca menjar-se el 6è any. Som-hi!

Comentaris

 • elXuxo elXuxo ha dit:

  Hem fet la manita flap flap també a RetroScroll!!!

  Moltes felicitats companys! Les inquietuds són moltes i el camí interessant. Al blog es va incorporar el podcast, després les col·laboracions en actes, després els RetroCasameva i finalment muntem actes pel territori!

  La veritat és que és un plaer i un orgull participar a RetroScroll i vull donar les gràcies a totes les companyes per aquesta empenta diària, força i ànims que transmeten per tirar endavant cada cop més projectes!

  Mamma mia quins Cracks!

 • Rafael Romero López ha dit:

  Mi vida desde que os conozco es peor. Ahora soy más degenerado y vago. Me alegro de haber topado con vuestras faces. Dais vida y alegría. Vamos madurando como grupo, avanzando. A veces a diferentes velocidades pero en definitiva juntos y avanzando. Algunos de vosotros ya se que necesitais pasar por el taller, hecharos tinte en el pelo y alguna funda para la dentadura pero aún así vuestra alma es joven.

  Saludos putarroneeeEEEES!!!!!

 • Sito_pixelacos ha dit:

  A partir de quants anys es deixen de celebrar aquestes coses? Jajajaja felicitats!

 • Moroboshi Moroboshi ha dit:

  Per molts anys! Sou tots collonuts, un grup molt maco i m’heu ensenyat moltes coses.

  Que duri i gràcies per tot!

 • Salore Salore ha dit:

  Moltes felicitats a tots, companys!!!!

  Cinc anyets ja, mare meva. És tot un honor i privilegi formar part d’aquesta família i veure com amb poc temps hem crescut i evolucionat en diferents àmbits; no sabeu el munt de coses que he aprés i m’heu ensenyat, i no només en el món dels videojocs. Sou molt grans, tots.

  Gràcies i per a cinc anys més 🙂

 • Jon ha dit:

  Per molts anys companys! a seguir tant bé com fins ara!

 • Mulsupu ha dit:

  Enhorabona a tothom de part meva, i sobretot gràcies: en el llistat de coses molt bones que m’han passat aquests anys, sens dubte una de les destacades és haver conegut uns amics meravellosos gràcies a aquest petit blog i això no té preu.

  I a més, ens ho passem de conya, viscaaaa!

 • Scroll Scroll ha dit:

  Per molts anys familia!

Deixa un comentari

*