Retrocasameva #8 – Snow Bros. Nick & Tom (Megadrive)

Comencem l’any amb fred! Cosa força normal tenint en compte que els anys sempre comencen en gener

I Res millor per fer passar la “rasca” que una bona guerra de boles de neu, i sí és en mode cooperatiu i contra una banda de dimonis i éssers estranys, i a més a més a la Sega Megadrive, res pot anar malament.

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Salore Salore ha dit:

  Molt gran el Snow Bros.; hi havia jugat bastant en recreativa, això sí, bastant paquet però hi gaudia molt jugant. Les animacions em fan molta gràcia i té una mecànica molt ràpida i addictiva, 100% arcade.

  Com mil vegades ja he dit, m’encanten els retrocasameves, escoltar-vos com aneu comentant la jugada i petant la xerrada durant la partida.

  A veure quan feu un retrocasameva del Super Sidekicks 🙂

  Salut!

  • Scroll Scroll ha dit:

   A nosaltres ens ha encantat. Últimament només coincidim davant d’una consola per gravar els retrocasameva, que si no segur que li fotriem fort.

   Respecte a Super SIdekicks, doncs no creguis que no el tenim en ment no… hehehe Salut company!

 • Moroboshi Moroboshi ha dit:

  Recentment l’he afegit a la NES Mini, que és un clàssic que només coneixia d’oïdes, sobretot perquè en Mega Drive només hi és en japonès i és el Sant Greal II, i el vaig provar i em va semblar molt addictiu, molt Bubble Bobble 🙂

  • Scroll Scroll ha dit:

   Si, efectivament és totalment Bubble Bobble. A gaudir-lo a la nes mini tunning que t’has fet que de ben segur t’ho passaràs “dabuten”.
   Gràcies per comentar Moroboshi!

Deixa un comentari

*