Retrocasameva #9 – Mario Kart 64 (N64)

Amb una mica de retràs arriba el capítol número 9 de retrocasameva, que justament és el que ens fa d’aniversari d’aquesta secció.

Com no podia ser d’una altra manera celebrem l’aniversari jugant al Mario Kart 64! Ja que vam començar amb aquesta saga, què millor que fer l’any amb la segona entrega oi?

Com sempre tindrem rialles, problemes tècnics i lectura de comentaris, i en aquesta ocasió de passada aprofitarem per saludar a tots els que ens vareu felicitar el cinquè aniversari del blog.

Som-hi!

 

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Salore Salore ha dit:

  Genial i molt divertit, aquest retrocasameva. Déu n’hi do, Scroll, quina pallissa t’ha clavat el Xuan 😛

  He de dir que no he jugat mai al Mario Kart 64, junt al Super Circuit de GBA són els dos Mario Kart que no he jugat mai.

  I Xuan, jo també sóc més del Luigi 🙂

  Fins al proper retrocasameva!!!!

  • Scroll Scroll ha dit:

   XDDD hi ha jocs en els que el Txuan és intractable. Mario Kart és un d’aquests.

   Doncs el Super Circuit està molt bé, em recorda molt al de snes però un xic evolucionat.

   🙂

 • Moroboshi Moroboshi ha dit:

  Ja sabeu que és la meva saga preferida. Curiosament, potser per allò que els polígons en els seus primers anys ja no ens impressionen i per tant han envellit malament, trobo que és el Mario Kart menys atractiu. Però en el seu moment fent batalles a 4 a casa d’un amic que tenia la consola sentia moltes ganes de tenir-la.

  Ara bé, sobretot m’he viciat al de SNES, al de la DS, al 7 i al 8.

  P.D.: Sempre trio en Koopa Troopa (quan hi és, que no surt sempre), o en Dry Bones (l’equivalent esquelètic). Si no, en Luigi.

  A veure quin serà el proper Retrocasameva!

  • Scroll Scroll ha dit:

   Doncs tens raó que visualment és el menys atractiu però jugablement ho es tant com els altres…

   Jo també sóc molt de Koopa Troopa i variants, tot i que val a dir que en el Double Dash, nosaltres ens prohibíem agafar una parella de troopas ja que anaves massa “chetat” de closques xDDDDD

Deixa un comentari

*