Sabies que?

Sabies que…? (XIX)

  1. A principis dels anys 90, la mítica companyia japonesa Taito planejava llançar al mercat una videoconsola anomenada WoWoW, equipada amb CD-Rom i que rebria els jocs via satèl·lit anys abans que Nintendo estrenés el seu Satellaview?
  2. Al joc Sub Mission per a l’Apple II, si els personatges principals morien, s’esborraven físicament del disquet i ja no hi podies tornar a jugar?
  3. Els futbolistes del Sensible Soccer són un “refregit” dels personatges d’un altre joc, el Mega Lo Mania, canviant-los la roba per uniformes de jugadors de futbol?

    Personatges del Mega lo Mania
  4. La millor marca establerta per passar-se el The Legend of Zelda: Ocarina of Time al 100% és de 4 hores i 10 minuts, però que en un “speedrun” explotant tots els defectes i dreceres, un jugador ha aconseguit finalitzar-lo en menys de 20 minuts? (concretament,a la data de publicació d’aquesta entrada, el record està en 17 minuts i 9 segons)
  5. Segons els papers de Guantánamo revelats per Wikileaks, terroristes d’Al-Qaeda van planejar atemptar amb explosius camuflats en cartutxos de la Genesis (denominació de la Mega Drive als Estats Units)?

    Seria amb cartutxos com aquest?

 

 

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics