Sabies que? 2

Sabies que…? (XVIII)

  1. A principis dels 90, Konami treballava en secret en la seva pròpia videoconsola de cartutxos, que podria haver estat portàtil i amb capacitats per moure polígons i entorns tridimensionals?
  2. Des de l’any 2013, els llegendaris Lemmings tenen una estàtua de bronze erigida en el seu honor a la localitat escocesa de Dundee, on també es trobaven els estudis DMA que van crear el joc?
    Alyson Conway és l’artista creadora d’aquesta escultura -Seabraes Park (Dundee, Escòcia)

  3. L’eslògan publicitari “Genesis does what Nintendon’t” buscava principalment -tot i que no únicament- que el públic nord-americà s’adonés de la superioritat tècnica de la Mega Drive, de 16 bits (coneguda per aquelles contrades com a Genesis) respecte la NES, de 8 bits?
  4. Hi ha un cartutx d’Atari 2600 anomenat Tooth Protectors que va ser encarregat per promocionar una marca dentífrica nord americana i que consistia en recollir uns quadradets que queien de la part superior de la pantalla abans que fessin mal bé les dents que teniem a la part de baix?

    Imatge del cartutx vista a http://retro-treasures.blogspot.com.es
  5. Una Game Boy amb el Tetris inserit va sobreviure un bombardeig a la Guerra del Golf i, tot i les condicions extremes que va resistir, només va necessitar un canvi del vidre de la pantalla per seguir funcionant? Per cert, durant anys ha estat exposada a la Nintendo World Store de Nova York, si mai hi aneu o l’heu visitat últimament i l’heu vista, no dubteu en fer-nos-ho saber!

 

La Game Boy supervivent amb el Tetris

 

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

2 Comments

  • Reply
    Salore
    10 febr., 2018

    Molt divertits els cinc “sabies que…” que has dit. Curiosament l’únic que no sabia és el de l’estàtua dels meus estimats Lemmings 🙂

  • Reply
    Scroll
    12 febr., 2018

    La de la gameboy una mica suadeta eh? Crec que l’he vist inclús en algún diari al llarg dels anys xDD
    La resta ben curioses. La dels lemmings tampoc la coneixia i l’estatua és ben maca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics