Sikus

Aficionat dels videojocs des de que tinc us de raó, sempre he tingut al meu costat algun sistema de oci electrònic que em fes gaudir durant hores i hores.

Encara que no recordo quin va ser el meu primer joc, sempre recordaré el sistema. Un Commodore 64 que el meu pare tenia per casa. Encara encordo aquelles cintes de casset plenes de videojocs.

Mes tard vaig confirmar el meu amor pels videojocs amb les primeres consoles que vaig tenir. Una Game Gear i una Super Nintendo. Ja des de ven petit tenia clar que no seria cap fanboy i que només em dedicaria a gaudir de lo millor de cada casa.

Anys mes tard vaig passar pel PC per finalment retornar al mon de les consoles al cap de poc anys, cansat de renovar el ordinador cada poc temps.  Encara que guardo gran records del MS-Dos i de companyies tan emblemàtiques com LucasArts o Sierra.

Actualment intento gaudir de les dues meves passions, els videojocs i escriure en el poc temps lliure que tinc. Així que farà any i mig vaig obrir el meu propi museu virtual, Game Museum, on parlo del jocs del passat que tant em van divertir i ho continuant fent.

Ara m’embarco en una nova aventura amb la gent de RetroScroll, tant o mes aficionats que jo al retrogaming. Una gent fantàstica que vaig conèixer gracies a la passió que tenim sobre el jocs retro.

GameMuseum@BlogGameMuseum

Verified by ExactMetrics