Moroboshi

Moroboshi

De la generació del 82, a casa teníem un MSX SVI’738 Spectravideo, a.k.a. “MSX 1.5”, que anomenàvem “l’ordinador”. Em portaven jocs gravats en disquets, em fascinava no saber què hi trobaria fins que no els introduïa a la disquetera i m’hi deixaven jugar només els caps de setmana i una estoneta i prou. Dels 5 als 10 anys no vaig conèixer res més.

Llavors em vaig fer regalar una Gameboy, i després una Mega Drive, i després una Saturn. Abans que sortís la Dreamcast, i escarmentat pels fracassos de les meves consoles, vaig deixar els videojocs (sacrilegi!) uns quants anys. Em reconec fan de Sega de tota la vida i, dolgut pel seu destí, una mica anti-Sony (encara que li reconec els mèrits, quan els té). Irònicament, tot i que eren rivals mortals en el passat, considero Nintendo l’hereva espiritual de Sega per la seva tradició al món dels videojocs, un “pedigrí” que Microsoft i Sony encara han d’adquirir.

Des de fa uns anys combino, amb les meves possibilitats econòmiques molt limitades, l’amor pel retro amb els vicis als videojocs moderns i al meu entorn ja s’han començat a acostumar a aquesta afició que tinc, passada la trentena. No he sigut mai jugador de PC (a casa culpaven els escassos videojocs que tenia, bàsicament el PC Fútbol 4.0, dels problemes que experimentàvem amb els ordinadors) i la meva saga preferida és Mario Kart, però també em trobareu jugant a qualsevol GTA, Mario de plataformes o algun videojoc de tennis, esport que a la vida real no m’interessa gaire.

Sóc purista, però purista-purista, així que tot i que respecto altres opcions personalment fujo dels emuladors i els remakes, amb comptades excepcions i sabent que em quedaré sense jugar amb determinats videojocs pel preu que en demanen i la meva tossuderia

3 Botons i Start –  @ToniRamirez

2 Comments

 • Freaky 8
  Reply
  Freaky8
  16 abr., 2015

  Bienvenido!

  Aquí tienes a otro purista y viciado del GTA.

  Me alegro que estes con nosotros. Me ha gustado mucho tu biografía.

  Huelga decir lo que todos ya sabemos pero…va lo digo. Retroscroll es un maniconio.

  Saludos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.