Murshus

Quan era petitó, no recordo l’edat, em vaig enamorar de la NES, consola que més de 20 anys després encara conservo immaculada a la vitrina de casa com la primera consola que vaig tenir. Passava hores i hores jugant a aquell Super Mario Bros. 3 o The New Zealand Story. També vaig heretar un Amstrad de la meva cosina. Encara recordo aquella pantalla amb tons verds que tant m’enganxava. Els meus avis, al veure que m’agradava jugar amb “maquinetes” em van regalar alguna que altra Game & Watch, així que sense ningú saber-ho hem van regalar petits tresors que a dia d’avui encara tinc guardats. Més tard em vaig passar a Sega amb la seva Mega Drive i vaig viure de ple la guerra de les consoles entre Nintendo i Sega quan quedava amb els meus amics i ens picàvem dient que la Super Nintendo era millor que la consola de Sega o a l’inrevés. Mentre tot això passava també havia tingut els meus PC’s que cremava de tants jocs que instal·lava. M’atreviria a dir que un dels jocs que més m’ha marcat en la història del PC ha estat el Simon the Sorcerer, no sé ben bé perquè però és així.

Més tard ja va arribar la PlayStation a la meva vida i des de aquí he estat un seguidor indiscutible de Sony, però això és una altra història.

Ara m’embarco en aquesta aventura èpica dins la nau de Retroscroll i amb tots aquests companys que ja hi han a bord donaré tot de mi per mostra-vos els jocs de la vostra infància que no heu arribat a conèixer.

gamemuseum.es@Murshus

 

Verified by ExactMetrics