Scroll

Vaig començar amb tot això dels videojocs quan tenia 4 anys i a casa va arribar un flamant ZX Spectrum +2. Aquell limitat aparell de colors vius i estridents sorolls va despertar quelcom en el meu interior que ja no em va permetre escapar de dues de les passions més importants de la meva vida: Els ordinadors i les consoles.

Més tard vindrien molts altres sistemes però segurament cap tant important com la Super Nintendo. Això m’ha provocat certa fama de “nintender” entre els meus companys, però la veritat és que actualment gaudeixo de qualsevol cosa sigui de la marca que sigui. M’agraden molt els jocs de lluita (especialment la saga Street Fighter) tot i que no destaco pas com a bon jugador.

Tinc una filia estranya amb els comandaments! En tinc moltíssims i de moltes classes. A vegades només els compro per tenir-los i després ni tant sols els faig servir.

El 2012 vaig crear Retroscroll com a petit projecte personal, i poc em pensava que hi hauria altres bojos igual d’aficionats com jo, que voldrien escriure i participar en aquest viatge.

Si us interessa em podeu seguir en el meu compte personal de twitter @rogerrullu, però ja aviso que no parlo gaire de videojocs allà. També em podeu buscar a PSNetwork com a Roger Scroll.

Verified by ExactMetrics