Altres 1

Arriba la 51a RU de l’MSX

El proper dissabte, dia 17 de juny de 2017, i com sempre a l’Espai Jove de La Fontana, al carrer Gran de Gràcia 190 de Barcelona, tindrà lloc la 51a reunió d’usuaris de l’MSX, el mític microordinador, alguns models del qual estaran a la vostra disposició perquè hi jugueu si veniu a visitar-nos a l’estand de Retroscroll.

Des de les 10 del matí podreu fer un tomb per l’exposició d’ordinadors, comprar jocs i marxandatge relacionat amb aquest estàndard informàtic dels anys 80, intercanviar impressions amb altres aficionats a la màquina i viure una nova edició d’aquesta festa del videojoc clàssic.

Com de costum, a més de deixar-vos jugar a qualsevol joc -demaneu-lo i si el tenim us el posarem!-, Retroscroll organitza un torneig, i en aquesta ocasió estarà dedicat al tennis, esport que a l’MSX té el mític Konami’s Tennis com a representant indiscutible.

Esteu convidats a venir, inscriure-us al torneig i alçar-vos amb el títol de campions si supereu els vostres contrincants. El torneig tindrà el format d’eliminatòria des de vuitens de final, és a dir que hi haurà un total de 16 participants.

Per a més informació sobre la reunió d’usuaris de l’MSX, a més de la seva organització, l’Associació d’Amics de l’MSX, visiteu http://www.aamsx.com

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

1 Comment

  • Reply
    Salore
    12 juny, 2017

    Quina llàstima que no pugui venir per obligacions familiars, però segur que serà una gran edició i es podran veure moltes novetats a la RU. I el torneig mola mil.

    Que vagi molt bé i segur que fareu molt bona feina. Visca Retroscroll i visca l’AAMSX!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics