Debat: El videojoc com a transmissor de cultura i debat social [@Expo_PressStart]

Quart debat de l’exposició Press Start. Enregistrat el 20 d’abril de 2017. El debat aquesta vegada tracte sobre el videojoc com a transmissor de cultura.

El nostre company Sikus va enregistrar-ho perquè tots els que no hi vam poder ser, puguem gaudir d’aquest interessant debat.

—————
Press Start ens relata la història del videojoc a través d’una mirada a la idea d’interacció.

La interacció és una característica inherent dels videojocs i la peça fonamental de la jugabilitat. És el que els diferencia d’altres expressions, de les quals n’incorporen elements (il·lustració, música, narrativa, cinema…).

La interacció és també el que fa de tots aquests elements un conjunt inseparable. De tal manera que el videojoc pot esdevenir no només una forma d’oci sinó també una expressió artística, un sistema d’aprenentatge, una eina comunicativa, d’integració social, etc.

La mostra ens convida a fer una reflexió sobre dues dimensions del videojoc.

D’una banda, entès com a producció cultural, no només multimèdia sinó també transmèdia, que transcendeix la seva forma i objecte inicials.

De l’altra, ens proposa una mirada al seu potencial com a eina pedagògica i la seva capacitat d’innovació en aquesta àrea.

Per més informació: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/press-start/

Twitter oficial Press Start: https://twitter.com/Expo_PressStart

Exposició i debats organitzats per: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX.
——————-

Deixa un comentari

*