Retrocasameva 9

Retrocasameva #1 – NBA Jam Tournament Edition (Snes)

Doncs després del 0 sempre va l’1, així que aquí comença oficialment retrocasameva. Aquesta vegada, ens hem reunit per jugar al NBA Jam TE de Super Nintendo i aprofitar entre triples i esmaixades, per parlar una mica de la NBA i l’ACB dels 90.

Un apassionant Boston VS Chicago entre col·legues i riures, on també farem el post match per llegir els comentaris que ens vareu deixar al capítol pilot.

Esperem que us ho passeu tant bé com nosaltres gravant-lo. He’s On Fire!

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

9 Comments

  • Reply
    molsupu
    10 març, 2016

    Primer de tot, es nota que ja li has donat un “mando” bo al Txuan, eh? Quin partidàs més igualat, no com passava al MarioKart, lo de l’altre dia no era Villarato, era Scrollato!!!!

    Dit això, m’ encanten el basket i els nba jam així que m’ho he passat genial amb el vídeo, seguiu així!

    L’única cosa que no m’ha agradat és que no em convidèssiu a la partida (un dia podem fer un a la mega a 4 jugadors, que vull donar ús al multitap), però bé, no es pot tenir tot…per això la resta del meu comentari estâ escrit des del total ressentiment pel greuge, no m’ho tingueu molt en compte:

    -Quan citeu les dates de publicació del joc a Europa, barrejeu i confoneu la data del primer (94) i del segon o Tournament Edition (TE), que és el que jugueu i que, segons la Wikipedia és del 95 i no del 96 (de totes maneres, la dada de la wiki per Europa és errònia perque sino significaria que la segona part va arribar més d”un any abans que el primer, i ja us dic jo que no;)

    Pel salt inicial, per molt que matxaqueu botó de salt, si no li doneu també al turbo aneu malament…

    Lo de controlar a només un jugador, es pot canviar des de les opcions (tag mode on – off)

    En general us “pegueu”molt poquet pel meu gust (xD)…i no us queixeu que no hi ha faltes! (visca els bad boys!)

    El “nan” dels Bulls no és Pippen sino BJ Armstrong

    Tenint a Radja als Celtics, és una llàstima no haver donat més minutets a Kukoc als Bulls i rememorar la gran Jugoplastica – Pop 84 de Split que acostumava a destrossar el Barça de l’Epi i companyia.

    No hi han esmatxades des del triple

    El goal tending entenc que és l’única norma que respecten (no hi ha ni fores de banda perque no es pot sortir de la pista) per evitar que algú es dediqui a taponar-ho tot i fer marcadors molt baixos (penseu que tots els llançaments de 2 i de 3 són taponables al joc independentment del goal tending)

    I crec que ja està, sóc del barça però visca el manresa de Chichi Creus, Capdevila,Vazquez, Lázaro, Singla, Lisard, Alston i cia…

    • Reply
      Scroll
      10 març, 2016

      XDDD Gràcies per aquest megacomentari!
      Ok amb lo de les dates de publicació i l’opció per canviar els controls, ho tindrem present. Lo del salt d’inici no ho sabia, pega que mai he tingut el NBA jam amb manual i per tant vulguis que no aquestes coses a vegades se’t escapen.

      Amb el que em sembla que no ens hem entès és amb lo del Pipen. En cap moment dic que el baixet sigui el Pipen, al contrari, dic: “el Pipen és el que porto jo, el que està a punt d’esmaixar (l’alt)” Se perfectament quin és quin a la realitat i en el joc xDDD

      Tenia entès que podies fer trucs per fer esmaixades des de molt lluny, hauré de repassar els truquis.

      Gràcies de nou i una abraçada company!!!

      • Reply
        molsupu
        10 març, 2016

        Lo del Pippen, he repassat el vídeo i en un moment dius “el pinten com un enano” i jo he entés “el pippen com un enano”, tenies raó! xD

        Esmatxades des de triple em referia sense els trucs però no havia caigut que aquest joc en té moltíssims, no dic que no hi hagi alguna forma de fer-les però per defecte no.

        Parlant de coses especials del TE, el que si té és un mode per fer baskets de més de 3 punts (fins a 9!!!) tirant des d’uns “punts calents” que apareixen i desapareixen aleatòriament per la pista (potss arribar a fer 9 punts sota cistella). En aquest mode també apareixen ítems encapsulats per provocar terratrèmols, tenir onfire automàtic, etc.

        Aprofito per recomanar-vos el NBA Hang Time (teniu versió a Snes) que, per a mi, és el millor “nba jam” per 16 bits (pots fer alley hops i rectificats a l’aire que li donen una nova dimensió a l’atac)

        Abraçades a totes!!!

  • Reply
    Salore
    10 març, 2016

    Apustuflant, quin partit més ajustat 🙂

    • Reply
      Scroll
      20 març, 2016

      Apustuflaaaaaant!!! com diu aquell 😉

  • Reply
    Sito pixelacos
    12 març, 2016

    No li feu cas al chaume, que no te n’idea de balocistella!

    • Reply
      Scroll
      20 març, 2016

      xDDDD home pel que tinc entès (i pel que he vist) en sap molt l’amic Molsupo, quasi tant com de consoles imagina’t!
      Salut sito!

  • Reply
    Sikus
    20 abr., 2016

    Mai he jugat a NBA Jam, encara que el conec. Despres del video me han vingut moltes ganes de jugarlo. Sembla millor i tot que el meu estimat Street Hoop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics