Retrocasameva 5

Retrocasameva #7 – Especial Nadal amb Aladdin de SNES

Doncs ja tenim les festes de Nadal trucant a la porta de casa, i no hi ha res més nadalenc que Disney i les seves pel·lícules oi? Així doncs en Txuan i l’Scroll ens hem decidit a jugar al mític Aladdin de Super Nintendo (del qual fa poc ja se n’ha parlat per aquí), ja que és un dels nostres plataformes preferits del sistema.

A més a més, a part de passar-nos el joc (no sense fer el ridícul com ja és habitual en nosaltres), també hem anat xerrant sobre les pel·lícules Disney a través dels anys, tot comentant quines hem vist i quines no, quines ens agraden més i quines menys, i tot sempre amb el nostre estil despreocupat i poc formal que ens caracteritza.

Us animeu a fer uns “riures” amb nosaltres? Som conscients que aquesta vegada la cosa s’allarga una mica més del compte, però estem segurs que ho passareu bé amb aquest clàssic, ideal per aquests entranyables dies.

Bones Festes!

 

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

5 Comments

  • Reply
    Salore
    24 des., 2016

    Per primera vegada acabo de veure un longplay d’un joc sencer. Tal com ja vaig comentar en les diferents entrades d’Aladdin, només he jugat una mica el de Mega Drive i el de SNES mai; ara ja podré dir que m’he passat el joc per Youtube, ara que està molt de moda això.

    Molt Bones Falsetats a tots, vull dir molt Bones Festes a tothom 😛

    Molt gran el retrocasameva. Salutacions, putilles!

    • Reply
      Scroll
      4 gen., 2017

      XDDDD

      Ja tens paciència ja.
      Gràcies com sempre Dani.
      Petonets.

  • Reply
    Molsupu
    29 des., 2016

    Tius! Una hora i mitja m’alegraria molt el dia en format podcast! (ja estem demanant, que pesats, jajaja!)

    Me’l posaré de fons mentre jugo a algo aquests dies (a l’Aladdin de megadrive xD)i així encara que només me’l miri de tant en tant,vaig escoltant les vostres fucker-veus!

    Petonets i bones festes!!!!

  • Reply
    Molsupu
    29 des., 2016

    Ja porto 25 minutets o així escoltats, molt bé nois! I m’encanta que també ho salpimenteu amb tantes anècdotes personals i referències de cinema, cervessetes (jajaja!) i trucades al mòvil sense tallar, tot plegat té un to molt fresc i molt “rchannel podcast”, (nou jajaja!) molt bé!!!

    Lo de la censura de youtube en el retrocasameva del CrazyTaxi n’hi ha per llogar-hi cadires, em sembla de boixos, gent! Probablement ha estat algun advocat justificant el sou del despatx, però en un vídeo de trascendència tant “insignificant” em sembla més que ridícul, un aplaudiment pel company, no hi ha dret (acudit dolent…però més dolents sóns els advocats, no us ajunteu mai amb cap, eh?)

    Sobre el joc, no estic mirant gaire i sé que no tinc fama d’imparcial, però no puc evitar tenir la sensació d’estar davant d’un plataformes bastant “normalet” i allunyat dels grans de l’época daurada del gènere tant a la Snes com a la mega…i de segur que és molt divertit i que és el seu punt fort respecte el de mega, però insisteixo en que no ho puc evitar, si no tingués l’Aladdin sino un personatge genèric o un Bubsy de la vida, no crec que aquesta versió tingués la bona fama que li acompanya ara mateix…però prometo intentar jugar-lo per fer-me una millor opinió.

    Per últim, Bambi la meva primera pel·li Disney (dramón també) ..i Dumbo gran film…si no tenies uns pavellons auditius importants, que ha fet molt de mal a molts nens a les escoles, jajaja!

    • Reply
      Scroll
      4 gen., 2017

      Gràcies pels comentaris Molsupo!
      Lo del crazy taxi sembla que ja ho van arreglar, sense notificar-nos novament… Potser es van adonar que no valia la pena i van tirar enrera no ho se…

      Respecte a lo del Aladdin de snes, home segur que no hauria tingut trascendencia amb qualsevol altre personatge, però és un molt bon joc de plataformes, facilet això si…

      Ja ho hem comentat varies vegades però jo li noto les fisiques molt ben fetes i el “contacte” amb la resta d’elements perfecte (cosa que no puc dir del de mega), per lo que em costa definir-lo com a “normalet”.

      Com sempre però, tot es tema de gustos 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics