Altres

Debat: Els videojocs són art? [@Expo_PressStart]

L’exposició Press Start ens va presentar el passat 19 de gener de 2017 un debat amb una premissa més que interessant: Els videojocs són art?

El nostre company Sikus va presenciar la xerrada i va col·locar una càmera perquè tots els que no hi vam poder ser, puguem gaudir d’aquest interessant debat.

Aquí us el deixem.


Press Start ens relata la història del videojoc a través d’una mirada a la idea d’interacció.

La interacció és una característica inherent dels videojocs i la peça fonamental de la jugabilitat. És el que els diferencia d’altres expressions, de les quals n’incorporen elements (il·lustració, música, narrativa, cinema…).

La interacció és també el que fa de tots aquests elements un conjunt inseparable. De tal manera que el videojoc pot esdevenir no només una forma d’oci sinó també una expressió artística, un sistema d’aprenentatge, una eina comunicativa, d’integració social, etc.

La mostra ens convida a fer una reflexió sobre dues dimensions del videojoc.

D’una banda, entès com a producció cultural, no només multimèdia sinó també transmèdia, que transcendeix la seva forma i objecte inicials.

De l’altra, ens proposa una mirada al seu potencial com a eina pedagògica i la seva capacitat d’innovació en aquesta àrea.

Per més informació: fundaciosabadell.cat/espai-cultura/press-start/

Twitter oficial Press Start: twitter.com/Expo_PressStart

Potser també t'agradarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada