Retrocasameva 2

Retrocasameva #14 – Mario Kart: Double Dash (Recopa) [GameCube]

Tanquem l’estiu amb una divertida partida al Mario Kart Double Dash de la Nintendo GameCube.

Hem aprofitat el període estiuenc per invertir una mica en els “retrocasameva” i ampliar el ventall de hardware que podem oferir.

Aquesta vegada hem decidit fer un d’aquells programes més llargs i aquest capítol dura una mica més d’una hora ja que farem la recopa, aixó vol dir que veurem tots els circuïts del joc.

Esperem que us agradi!

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

2 Comments

  • Reply
    Salore
    27 ag., 2019

    Mare meva, això sí que és aprofitar bé l’estiu, dos retrocasameva seguits i aquest el més llarg que heu fet mai.
    Tot i ser tan llarg no se m’ha fet gens pesat i l’he gaudit molt, la maleïda planta us ha donat una bona guerra, llàstima que el Xuan no ha pogut aconseguir el podi al final. A veure si t’hauràs de buscar nou company al retrocasameva per posar-te les coses més difícils ;-P (no home, no, que és conya)
    Al principi del torneig comenteu que aquest Mario Kart Double Dash és el Mario Kart que més us agrada, això és perquè no heu jugat en profunditat al Mario Kart 8 Deluxe, encara que jo tampoc puc fer la comparació perquè el Double Dash és un dels Mario Kart que no he jugat mai. És curiós amb el que m’estimo la Game Cube, i com la vaig gaudir al seu dia, no he jugat mai al joc i tampoc el tinc encara. Al seu dia no m’interessava massa el Mario Kart i vaig passar d’ell. La veritat és que m’han agradat molt les pistes que he vist durant la competició de la Recopa i el fet singular d’anar dos mola molt. A veure si el trobo a un preu raonable a la pròxima Retrobarcelona perquè fa temps que el veig de 30€ cap amunt.

    Amb moltes ganes del proper retrocasameva, que amb les pistes que heu donat crec que ja sé quin joc és, i gràcies per donar-nos unes partides tan divertides 🙂

    Salut i peles!

    • Reply
      Scroll
      28 ag., 2019

      hahaha. Moltes gràcies Salore. Tu si que ens mires amb bons ulls xDD.
      Tens tota la raó sense haver jugat amb profunditat al de WiiU/Switch no podem valorar quin és el millor Mario Kart, i estem evidentment molt influenciats pel que hem dedicat més hores.

      El joc del proper és evident no?

      Fins la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics