Jocs 1

5 jocs de preu reduït de la Nintendo Switch

Tens una Nintendo Switch i un pressupost molt baix? Doncs en realitat això no és un problema. Si estem pendents de les ofertes i busquem entre els jocs de l’eShop podem trobar petites joies indie a preu molt i molt reduït. Els 5 jocs que poso a continuació els he comprat jo a 0,99€! Un preu que quasi sembla una broma tenint en compte la qualitat que tenen.

M’agradaria aclarir primer, però, que és possible que en el moment en el que miris aquesta entrada no trobis els jocs a aquest preu. Normalment mantenen els 99 cèntims durant les temporades de rebaixes. Molts d’ells tampoc tenen un preu gaire exagerat en condicions normals i continuen sent bones opcions (4,99 o 9,99). Tot i així, si t’interessen et recomano que els posis a la teva llist de desitjos a i Nintendo t’enviarà un correu quan estiguin d’oferta.

Comencem!

Akane

Començo pel meu preferit. Què passa si barreges un aspecte similar al d’Akira o Blade Runner i una violència tipus Kill Bill? Akane és un joc catalogat com a slice’em up, una mena d’evolució estranya dels beat’em up. Això, traduït, significa que és un joc del tipus arena de combat amb onades d’enemics als quals hem d’anar fent front. Morirem d’un sol cop i, per tant, no es tracta d’un joc fàcil, tot el contrari. A mesura que anem fent partides acumularem punts que podrem bescanviar per millors armes i equip. T’enganxarà si t’agraden els jocs tipus Smash TV, tot i que en realitat no s’assemblen més que en el plantejament de sobreviure i dels milers d’assassinats que cometràs en pantalla.

The Way Remastered

Una història trista, un cuidat aspecte i una jugabilitat força curiosa que barreja acció, plataformes i solució de puzzles. La versió Remastered de The Way millora l’original en més d’un aspecte, pel que es veu. I dic “pel que es veu” perquè jo mai havia sentit a parlar del The Way original. El joc no és perfecte, i alguns puzzles no estan del tot ben plantejats, pel meu gust, però té un no se què que el fa molt interessant de jugar. T’agradarà si et molen jocs com Flashback o, encara més, Another World.

Transcripted

Ets un científic que s’enfronta a un nou tipus de virus. Amb l’ajuda del teu cap, que et donarà les indicacions necessàries i els objectius de cada missió, i una brillant i incisiva I.A., has de guiar unes nanomàquines a l’interior de diferents mostres biològiques. Transcripted és un dual-stick shooter que barreja elements clàssics de jocs de puzzles amb un aspecte de joc de naus. Sorprèn la profunditat de la història i la cuidada ambientació.

Poso el tràiler de PS4 perquè no he trobat el de Switch.

Anodyne

Aquest joc és estranyíssim. I no per la jugabilitat, que al cap i a la fi no deixa de ser una mena de reimaginació d’un Zelda de Game Boy, fins i tot en l’aspecte gràfic. Anodyne és estranyíssim perquè no t’explica res. No saps qui ets, no saps on ets i amb prou feines saps què has de fer. Tot plegat en ambient oníric i misteriós, estrany i fins a cert punt pertorbador. T’agradarà si t’agrada el seu estil gràfic i els jocs d’aventura i món obert.

Toki

Aquest no necessita presentació, oi? És clar que no! És el remake (repintat) del clàssic de recreativa. T’agradarà si t’agrada… doncs això… els arcades de plataformes.

I fins aquí. També, per acabar, vull destacar que aquests jocs els trobareu també en altres plataformes. El preu de 99 cèntims només el puc garantir en Switch, que és on els tinc jo.

En un futur no descarto fer una nova llista amb més tan barats com aquests, si continuo rebuscant.

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

1 Comment

  • Reply
    Salore
    8 gen., 2021

    Recomanacions molt interessants, sobretot a aquest preu. El Toki el vaig pillar fa uns mesos a 2,99€, un remake molt ben fet d’una de les meves recreatives preferides i una gran adaptació ja que ara es pot escollir diferents dificultat. Sempre és bo tenir recomanacions d’aquest tipus 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics