Guanyador del concurs de Crazy Taxi i sorteig de consolació

Hola amics i amigues! Com ja sabreu la retrobarcelona 2014 ha sigut un èxit de continguts i d’assistència de públic. Us recomanem que llegiu l’ultima entrada dels nostres amics de Game Museum, amb els quals vam compartir stand, ja que és una crònica perfecte de com va ser aquest divertit cap de setmana.

Com ja sabreu vam estar organitzant un concurs de Crazy Taxi durant els dos dies, l’objectiu del qual era evidentment aconseguir la puntuació més alta.

Al arribar el dissabte a les 17:00 el top 3 del ranking estava així:

1. Denis Medel – $ 7.078,55
2. Marc Robledo – $ 5.154,47
3. Txuan – $ 3.633,91

O sigui que Denis, enhorabona perquè ets el guanyador del concurs i ja tens en camí el teu merescut regalet, en el que s’inclou el pòster de Retromaniac Magazine firmat pel conegut dibuixant Azpiri. 🙂

 

premi_crazytaxi

firma_azpiri

 

Entre la resta de participants hem sortejat un petit detall. Hem agafat els vostres noms i els hem ordenat alfabèticament tot assignant un número. Hem posat des de 1 fins al 38 (numero total de participants) i random.org ha fet la resta.

 random_crazytaxi

Bravo Arnau Vilà, et farem arribar un regalet a tu també.

Poc més ens queda per dir, a part de que la setmana que ve ja tornarem a la normalitat d’entrades i que ja tenim ganes de que sigui la propera retrobarcelona!! xDD

 

Comentaris

Deixa un comentari

*