Random Avatars 10

Arribem a la desena entrega de Random avatars. L’objectiu és el de sempre. Sou capaços de reconèixer aquests 9 personatges? Bé, un dels avatars és doble així que en realitat son 10.

Temps!

blaze_2dkgolf

laramai_chunmercs

shyguyshockryo

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • Moroboshi Moroboshi ha dit:

  Doncs mira, de noms concrets no te’n podria dir gaires, per exemple em sembla que la tia de dalt a l’esquerra és d’un Streets of Rage, el golfista com no sigui el Jack Nicklaus no se me n’acut cap més, tampoc no sé com es diu el del Mercs, el de sota al mig no sé qui és, i els altres sí: el Ryo dels Art of Fighting, la Chun Li i la Mai Shiranui juntes (:D_), el Shy Guy, la Lara Croft i en Donkey Kong són obvis…

  Però te’n diré dos més: la Pauline i en Donkey Kong Jr. 😛

  • Scroll Scroll ha dit:

   Jejejeje Molt be!
   Facilets com sempre. Només has fallat el del tio jugant a golf que és de la presentació del Neo Turf Masters de Neo Geo, que no se com es diu. Diria que no es ningú en concret…

   En definitiva: Blaze de Sor, DK, Neo turf masters, Lara Croft, Chun li i May Shiranui, el tio del mercs, Shy Guy, Jackal de shock troopers i el Ryo del Art of fighting i King of Fighters.
   Gràcies per passar company 😉

 • Molsupo Molsupo ha dit:

  Com què “el tiu del Mercs”???? JOSEPH GIBSON a.k.a. -també conegut com- Rifle a la megadrive.

  Com curiositat, és el mateix protagonista que el del Commando (Super Joe) que també és rescatat al Bionic Commando versió NES.

  Gran i divertit, com sempre…Salutacions!!!

 • Salore Salore ha dit:

  Ara ja no té mèrit contestar ja que les respostes ja estan dites, però sent sincers els coneixia tots (el nom del protagonista del Mercs no, gràcies Molsupo per il·lustrar-nos) menys l’últim, el d’Art of Fighting.

  M’encanta aquesta secció, encara recordo la primera, d’on vaig treure el meu avatar, el gran Sketch Turner.

  Salut amics!

 • sito_pixelacos ha dit:

  Doncs esteu tots equivocats. No es la Blaze del Sor, sino del BK, perque ixa imatge pertany a la portada japonesa. Ajajajjajaa.

  Es broma, no vos enfadeu xddd

 • Freaky 8 Freaky 8 ha dit:

  TOKY, LARA CROF, MERCS y soy un negado XDDDDDDDDDDDDDDDD

Deixa un comentari

*