Altres 10

Tot el que portarem a retrobarcelona

Què caram farem a la retrobarcelona? de quina manera retroscroll i gamemuseum participarem en aquest esdeveniment?

En aquesta entrada us expliquem tot el què portarem cada un de nosaltres en la nostra zona de joc particular, de la festa retro de la capital catalana.

Molsupo

Com a “membre plaent” de la família retroscol·lera, en Molsupo pul·lularà per la paradeta de Retroscroll i Gamemuseum a la propera RetroBarcelona., i per celebrar tan magne esdeveniment, “los cartuchos de la mega” aportarà a l’estand no una ni dues, si no fins a tres màquines “bestseller” que van ser un rotund èxit al nostre país i van crear tendència a les edats dels 16, 32 i 64 bit: la “popular” Turbografx de NEC; el “genial afegitó” per a la megadrive conegut com Sega 32X; i la felina més incompresa de la història, l’adorable Atari Jaguar.

Així que qui vulgui discutir dels bits d’aquestes consoles tan bufones, enfadar-se per incloure a la pobre Turbo al mateix sac que les altres dues “genialitats” o senzillament fer una partideta i gaudir de qualsevol d’aquests dinosaures, només ha de passar-se pel nostre xiringuito i posar-se a jugar. Ah! I tant de les dues primeres (turbografx i 32x) com de la megadrive o de la n64, podreu elegir joc gràcies als fantàstics everdrives que portarem!

32x atari_jaguar turbografx

Rokuso

Amb motiu de l’stand Retroscroll – Game Museum, la Rokuso passarà per l’esdeveniment, com no, amb la seva consola predilecta: la Playstation. És possible que se surti del perfil tan retro que es troba per aquesta página (on hi ha fòssils com l’MSX), ho sabem. Però en la varietat està el gust, i si una “Sonyer de corazón” com ella s’hi ha capficat, què hi podem fer? Al menys, esperem que gaudiu de clàssics de lluites com el Tekken 3, el Soul Blade, o el Bloody Roar 2.

psone

Sikus

En Sikus portarà la seva Super Nintendo, una consola que segons el seu criteri és un perfecte exponent de l’època daurada dels videojocs, l’era dels 16 bits. Una època on els nens discutien que consola era millor, Mega Drive o Super Nintendo.
Després de tants anys, segueix sent la seva consola favorita, per tant no hi havia un altra opció possible per portar a RetroBarcelona. Juntament amb la consola, portara un everdrive amb el qual podreu jugar a quasi tot el catàleg que va donar aquest sistema. Des de clàssics com Final Fantasy VI, Super Mario World o Donkey Kong Country, podreu provar jocs com E.V.O.: Search for Eden oDarius Twin, que no per ser menys coneguts deixen de ser fantàstics.

snes

Salore

Com a segon membre de més edat de la família Retroscroll, en Salore portarà algun del seus sistemes més antics. Per començar, la primera consola que va tenir i jugar, i on va descobrir l’al·lucinant que era interactuar amb la TV a través d’un comandament , la Soundic SD-090, la típica consola clònica i genèrica, apareguda l’any 1978, on els seus cartutxos estaven plens de jocs imitació del Pong i del Breakout.

Continuarem amb la consola que realment li va fer apreciar i estimar els videojocs; la Master System II que un bon Nadal de 1991 li va portar el Pare Noel, i la qual li va donar la possibilitat de descobrir que als enemics finals se’ls pot guanyar jugant al pedra, paper, tisora, i conèixer el ràpid i carismàtic que pots ser un eriçó blau.

Per últim, portarà una consola on hi ha jugat molt poc i que per desgràcia no la va poder gaudir en el seu temps, la Nintendo 64; on poc a poc va descobrint els jocs de la gran N que van marcar grans fites en la història dels videojocs, encara que sempre ha d’anar amb les llums de boira enceses per poder veure-hi, però sent de les terres de ponent ja està molt acostumat. Potser també porta alguna sorpreseta més.

n64mastersystem2

Murshus

En Murshus portarà la seva NES, o com alguns la coneixien a la seva època, la Nintendo, la petita infiltrada que va fer que joves i grans d’Amèrica i Europa tornessin a jugar a les consoles en una època en la que s’odiaven per culpa del monopoli i mala qualitat dels títols que havien estat llançant altres companyies.
Després de tant temps, segueix sent la seva consola favorita ja que va ser la primera, i com diuen, la primera vegada mai s’oblida. Per tant no existeix cap altra consola o sistema que en Murshus pugui portar tant important com és RetroBarcelona. Aquest nano que ha sabut triar la millor consola que es podria arribar a portar durà jocs com Super Mario Bros. 2 i 3, The Wrath of the Black
Manta, Castelian, The New Zealand Adventure o Ghost and Goblins per que vosaltres pogueu babejar com ho feia ell cap cop que s’hi posava a jugar.

nes

elXuxo

Com que la trobada entre tots els membres (i membras) de Retroscroll a RetroBCN serà un dia d’orgull i satisfacció, el xuxo portarà la consola que més estones de plaer, màgia, entusiasme i diversió li ha donat mai, la genial, magnífica, extraordinària i llegen-daria 16-bits de SEGA: la MegaDrive. S’han necessitat milers d’anys d’evolució humana per crear aquesta joia de la ingenieria que ha servit posteriorment com a base per fer grans avenços tecnològics en el camp de la cerca i de la investigació. Des del Telescopi Hub, l’estació internacional MIR o el programa ‘Secrets de l’Univers amb Morgan Freeman’ han estat possibles gràcies a la creació d’aquesta gran consola. Gràcies a ella ara podem gaudir d’energies renovables, hem pogut estudiar càlcul avançat, i el nudisme ha estat acceptat com a forma de vida.

Així que si veniu a RetroBCN no dubteu a passar per l’estand de Retroscroll per venir a veure com juga a la MegaDrive i potser, només potser, si no sou fans de Nintendo, fins i tot us la deixarà tocar (la consola… gamberros!).

megadrive

Suso

Amb motiu de l’stand Retroscroll-Game Museum, en Suso passarà per l’esdeveniment amb la seva màquina consentida: la Sega Saturn. La primera consola d’en Suso que, fins a aquell moment, només havia fet que matar marcians a l’Space Invaders.

Un consola infravalorada i força desconeguda pel públic general que va trastocar al pobre Suso transformant-lo en un “seguero” recalcitrant.

segasaturn

Scroll

L’Scroll portarà les seves dos estimades Dreamcast. Tant la que va adoptar com la que li va tocar a la rifa de retromaquinitas. I perquè dos? Per gaudir el doble? No simplement per donar relleus entre elles, ja que seran les encarregades de portar a terme el concurs que us detallem més avall.

Sega-dreamcast-set_mini

Freaky 8

El veterà del grup portarà un flamant Commodore Amiga 500. Flamant? I tant el senyor Freaky és un expert en conservació i restauració d’aquests sistemes. A més a part de tot això és bonissim jugant als shootemups així que allà us en pot fer una demostració.

amiga500

 

 

Concurs Crazy Taxi.

Durant tot el dissabte 22, al nostre stand es podrà jugar al Crazy Taxi de Dreamcast. Si vols participar en el concurs només ens ho has de dir i apuntarem la teva puntuació. La puntuació més alta del dissabte rebrà un regal, a escollir.

Hora: durant tot el dissabte 22.
Sistema: Dreamcast.
Pantalla: Arcade.
Es pot participar un màxim de 3 vegades durant el dia.

concurs_crazy_tazi

Ens veiem a: www.retrobarcelona.org

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

10 Comments

  • Reply
    Salore
    15 nov., 2014

    Només falta una semaneta…
    Quina emoció!

  • Reply
    Freaky8
    15 nov., 2014

    Que nervis!!! Mola 🙂 tengo ganas de ver vuestras jetas y vuestros sistemas preferidos! Mi A500 ya lo tengo visto pero me molara que lo veais.

    Saludos golfas.

  • Reply
    Bin Loading
    16 nov., 2014

    Quin arsenal! Aixó sí, la millor la PlayStation eh!!! Jeje. Després em quedaria la Mega Drive, la NES i l’Amiga. Bé, millor pensat: Me les quedaria totes! Quina sort teniu de tenir aquestes màquines ; )

  • Reply
    elXuxo
    17 nov., 2014

    Jo no se pas que hi tinc al cap… OMG!

    Amb moltes ganes de veure-us companyes!!!! Ja queda molt poquet!!!

  • Reply
    Moroboshi
    23 nov., 2014

    Ara ja sabeu que us vaig venir a veure, però un dels al·licients que em van fer decidir a anar a Retrobarcelona, perquè no les tenia totes, era anar-vos a saludar, i en vaig quedar molt content. Per primer cop a la vida em vaig sentir famós i tot xD

    Un plaer, ja us ho vaig dir, i la veritat és que em vau fer una mica d’enveja com a grup de gent maca que va posar a disposició del públic consoles particulars i que es notava que ho feia de gust i amb ganes de compartir amb qui s’acostés a l’estand l’amor pels jocs retro que us mou i us ha fet convergir. Vaja, que ho vau fer molt i molt bé.

    • Reply
      Rokuso
      23 nov., 2014

      Hola Moroboshi!!!

      Ja en parlarem d’això a entrada o podcast pertinent, però… un VIP com tú!!!! Hauríem d’haver portat una catifa vermella per a tú, home (i mira que quan vas venir, no dir-me directament que eres el moroboshi! M’ho va haver de xivar el molsupo!!!), si ets el més habitual juntament amb el sito!!!!

      Un plaer conèixer-te, a vere si ens veiem per més events, moroboshi. El millor d’aquests events és, de lluny, trobar-te amb la gent que no veus habitualment i passar una bona estona junts.

      Fins una altre!!!

      • Reply
        Moroboshi
        24 nov., 2014

        Carai, VIP i tot! XD No, dona, no! Mira, confesso que no sabia ben bé com apropar-m’hi i que sóc supertallat, per tant estic orgullós de mi mateix per haver-ho fet.

        Vaig saludar primer l’Scroll, sense saber que ell era el Capo, pura casualitat, i la resta va venir rodada. Després quan em vas posar la Turbografx com volies que et digués que era el Moroboshi, així directament? xD I si m’haguessis dit “i què?” xDDD

    • Reply
      Salore
      27 nov., 2014

      Tot un honor que et passessis i tenir l’oportunitat de conèixer-te en persona.
      A mi no va caldre que ningú em digués qui erets, com a fan teu que sóc, ja sabia quina cara feies 😛

      Respecte a lo del grup, ja ho saps, per tu les portes sempre estaran obertes. I no et tallis tant, jo també sóc tímid però només es qüestió de trencar el gel.

      T’esperem a la RU!

  • Reply
    Parufito
    24 nov., 2014

    Jo vaig arribar tard! haha

    sempre apurant com un bon pocafeina 😉

    A veure si puc venir a algun altre sarau i fer uns vicis amb calma 😀

    Poca consola portàtil teníeu xD

    • Reply
      Salore
      27 nov., 2014

      Parufito, en el meu cas portava la Game Boy Color transparent; la Game Boy Advance SP edició Zelda Minish Cap; la Nintendo 3DS edició 25th aniversari Zelda i la PSP, però les tenia amagades perquè eren massa fàcils d’agafar.

      El mateix et dic que al Moroboshi, va ser un plaer conèixer-te en persona i poder parlar una miqueta. També t’esperem a la RU d’AAMSX el 20 de desembre 😉

      Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics