Altres 9

Explora Commodore

Si sou fans de Commodore, tenim el plaer d’anunciar la primera edició d’Explora Commodore. Un esdeveniment fet per i per a entusiastes de la informàtica clàssica i dedicat a tota la gamma d’ordinadors que Commodore va fabricar, des del PET, passant per tota la gamma de 8 bits entre els quals es troben el VIC-20, Max Machine, Commodore 64/128, Commodore 16, Plus/4 i acabant amb la generació de 16 bits, on es troben els Amiga 1000, 500, 2000 i els posteriors A600, 1200 i 4000.

Aquest esdeveniment pretén ser punt de trobada per als amants i usuaris d’aquest sistema i col·lectius de desenvolupadors i gamers. Per a això tenim planificades conferències, tallers, zona d’exposició, zona de jocs i punts de venta. A més, esperem també la visita de qualsevol persona afí als ordinadors clàssics o actuals i dels videojocs.

La reunió se celebrarà el proper 16/05/20145 a la Sala d’actes del Centri jove la Fontana en C/ Gran de Gràcia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3. L’esdeveniment està organitzat per Commodore +, Retroscroll, Game Museum i Commodore Mania.

Si voleu estar informats no oblideu visitar la web oficial, el twitter i la pàgina de Facebook on anirem anunciant les activitats i estareu informats de les ultimes novetats.

explora commodore

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

9 Comments

  • Reply
    elXuxo
    1 abr., 2015

    Molt bona iniciativa!!! Ja era hora de tenir un event sobre el món de Commodore per poder compartir experiències i coneixements!

    Bravo per a RetroScroll! Esteu en tots els events últimament. Gràcies per esforçar-vos tant i fer les coses tan bé.

    Sou collonuts!

  • Reply
    Moroboshi
    1 abr., 2015

    Enhorabona per la iniciativa, que espero que es repeteixi molts cops més.

    Sóc un complet ignorant en Commodore, de fet amb prou feines conec el meu MSX, o sigui que altres estàndards… ni pensaments, però em provoca curiositat i si no fos perquè aquell dia em va supermalament (un examen, i una neboda que ha de néixer durant la primera quinzena de maig i essent dissabte m’agradaria anar-la a veure), hi aniria. 🙂

  • Reply
    sito_pixelacos
    1 abr., 2015

    Que guay, quina bona iniciativa. Es una llastima no poder anar-hi…

  • Reply
    Salore
    1 abr., 2015

    Amb moltes ganes de que arribi ja el dia. Personalment no conec gaire les màquines de Commodore i per això tinc moltes ganes d’assistir a l’esdeveniment per descobrir els sistemes i per conèixer una miqueta més tot el què ofereixen.

    Ens veiem allà!

  • Reply
    Scroll
    3 abr., 2015

    Genial! Moltes ganes ja de que arribi el dia!

  • Reply
    Freaky8
    4 abr., 2015

    Genial iniciativa!!!!

    Yo aprenderé, tengo vrsn curiosidad con los C64. De Commodore Amiga voy bien y disfruto de el pero quiero conocer de una vez por todas el C64.

    Es una gran máquina que desde peque ha estado presente pero de lejos…. ha llegado el momento de conocerla. Esta será una buena ocasión!

    Nos vemos!

  • Reply
    Dani Kalero
    5 abr., 2015

    L’Amiga sí que el vaig veure de prop a casa d’un company de classe (catxo gràfics, flipava amb una demo d’un tio fet de boletes que fa malabars i semblava 3D. Jo no tenia ni la NES encara!). Commodore 64 vaig assabentar-me que existia fa relativament poc perquè tothom tenia amstrad i spectrum i jo llegia la hobby consolas, que de microordinadors res.
    Pels que ens queda prop sembla una bona oportunitat de conéixer millor aquests sistemes.
    Es veuràn en funcionament?

  • Reply
    Molsupo
    7 abr., 2015

    Brisca!!!! Jo vaig començar la meva malaltia amb un Commodore 64, així que ja us podeu imaginar la il·lusió que em fa! I a més el meu blog és col·laborador oficial, genial!!!!

    A més, també vaig viure certa rivalitat “sana” entre els motorola 68000 de l’Amiga i la Megadrive, i reconec que al final flipava molt amb el so i els gràfics de la màquina de commodore, així que serà tot un plaer reviure tot això i molt més amb els cracks de commodore plus, commodore mania, i els matats de retroscroll i gamemuseum xDDDD

    En fi, llàstima desls que no podeu venir, però ja frisso perque començi…visca l’Opel Commodore!!!!

  • Reply
    molsup
    8 abr., 2015

    Dani, si tot va bé (que amb màquines antigues mai se sap) no només es podran veure alguns funcionant, sino que podràs jugar i tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics