Random Avatars 11 [Especial Castlevania]

Flipa col·lega! Avui la màquina de fer avatars s’ha encallat a Castlevania així que aprofitem i fem un especial de la saga.

Els coneixes tots? Segur? Amb noms i cognoms? Bé, d’acord, potser algun d’ells no te un nom concret però intenta posar-li que segur l’endevines.

I sense trampes!

alucard charlotte jmorris mrenard death dracula rbelmont sbelmont succubus

Sort!

Autor
Scroll
Scroll
[www] [twitter] Els nervis se'm posen a la panxa encara ara, quan recordo els llargs temps de càrrega del ZX Spectrum. Recordo com la imaginació complementava les mancances que tenien aquells jocs tant especials... [Continua]

Comentaris

 • molsupo ha dit:

  Em llenço a la piscina (i sense aigua 😉

  1- Alucard
  2
  3
  4 Maria Renard(?)
  5 Mort
  6 Dracula (pare)
  7Richter Belmont (?)
  8 Simon Belmont???
  9 Sucubo

  No sé si he aprovat, que fa temps que no “estudio” castellvania 😉

 • sito_pixelacos ha dit:

  Pero si tot son noies! xdfddddddddddddd

 • Salore Salore ha dit:

  Jo de Castelvania ni idea, només sé que el primer és Alucard (pel cabell blanc) i el Dràcula és el de la caràtula del Vampire Killer.

 • Scroll Scroll ha dit:

  Bé anem a resoldre-ho del tot.
  Molsupo tens un 8 sobre 10! Els que falten son Charlotte Auin i Jonathan Morris del “Portatil of Luis” de la DS.

  Sito tens raó, tots son dones. Inclus el Dracula XD

  Freaky, Jo en realitat tampoc soc un super fan, però bueno xD

  Salore, efestiviwonder és Alucardo en persona i el Dracula del vampair killah.

  Salut famics!

 • elXuxo elXuxo ha dit:

  I ningú explicarà perque el nom de ALUCARD ? Us podrieu estirar una mica eh! Jo conec a Dracula de MSX els altres res de res…M’agradaria el de MegaDrive , a veure si per les rebaixes tinc sort!!!

  • sito_pixelacos ha dit:

   Alucard es dracula jr. Pero com es pot veure a les fotos, el fill li va sortir una mica invers. Per aixo el nom a l’inreves. Xdd

  • mesiasmsx ha dit:

   Jo a banda del de MSX que em va costar la vida tambè em vaig acabar el de Megadrive (Si ho arrivo a saber en la epoca lo que val no mo venc never ) . Tambe he jugat força als de PS2 (Tampoc tinc res XD ) y al que si conservo de PSP que es la versio millorada de PCE y te a mes la versio de PS el SOTN que me he pasat la primera volta i mola moltissim.

   No esperis rebaixes per la versio de Mega, esta la PAL la de Genesis i la Japa i qualsevol de las tres et deixaras una pasta gansa.

   • Molsupo Molsupo ha dit:

    Quina llàstima haver vengut el Castlevania de mega amb lo que val ara…si està especulada fins i tot la còpia “repro”!!!!

    A mi també m’encanten tant el SOTN de la PSX (ja veuràs la segona volta, ja!) i el de PCE, així que aquesta recopil·lació de PSP ha de ser genial.

    Salutacions!

Deixa un comentari

*