Jocs 2

Crystal Warriors, combats per torns a la Game Gear

Crystal Warriors és un desconegut en el mon de l’estratègia per torns, però no per això és un joc dolent. Ben al contrari. La portàtil de Sega disposa d’un fantàstic i simple (que no fàcil) joc d’estratègia que et farà dedicar-li més temps del que et penses.

L’objectiu de cadascuna de les pantalles és defensar el nostre castell de les incursions dels malvats seguidors de Grym, que estan decidits a robar l’últim dels quatre cristalls del regne d’Ariel, i així posar-ho tot potes enlaire. 

Per passar cada pantalla només podem fer dues coses: Eliminar tots els seguidors de Grym, o arribar al castell enemic i conquerir-lo. La Princesa Iris és l’encarregada d’enfrontar-se a aquesta indesitjable amenaça, i per fer-ho s’ha envoltat dels millors de la comarca: mags, curadors i lluitadors variats.

És el teu torn, mou bé les peces!
Aquí en Murak està fotent canya a un paio força estrany.

Cada cop que aconseguim passar de pantalla anirem a parar a un poble, on podrem comprar armesmàgiescontractar nous seguidors i desar la partida.

No tens un déja vu, és que tots els pobles són iguals.

El disseny dels gràfics és molt senzill durant tot el  joc, però els personatges estan ben aconseguits, i els combats, tot i ser una mica repetitius, t’obligaran a pensar-ho tot força abans d’actuar.

Un joc molt recomanat, a la vegada que força desconegut, i indispensable si t’agrada l’estratègia per torns. Ideal per jugar emulat en alguna portàtil xinesa o al telèfon mòbil.

Mentre l’aspecte de la portada és molt seriós, els gràfics durant el joc son força simpàtics.
T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

2 Comments

  • Old School Generation
    9 març, 2012

    Feia anys que no escoltava parlar d’aquet joc.
    El recordo amb simpatía, en especial perque no hi havia gaires jocs d’aquest tipus en la portatil de Sega.

    • Scroll
      11 març, 2012

      Doncs la veritat es que està molt bé, dintre de les seves limitacions. Ideal per jugar en estones mortes. 🙂

Verified by ExactMetrics