Jocs Ordinadors 9

BitLogic, una aventura cyberpunk

The Pets Mode reconeguts creadors de The Treasure Hunter Adventure o Hans Adventure, juntament amb OXiAB Game Studio creadors de Canvaleon, ens presenten un nou joc ambientat en un món cyberpunk.

BitLogic, que ha estat presentat a la MSXdev’15, ens endinsa dintre d’una aventura cyberpunk, on serem Bit, un androide amb una missió. Està buscant alguna cosa en una ciutat plena de robots i droides. Només sabem que té una pistola a les seves mans i que l’utilitzarà per destruir qualsevol enemic que estigui davant seu. Quina és la seva missió? Que és el que busca? Això haurem d’esbrinar a nosaltres en aquesta aventura cyberpunk.
Per descobrir quina és la nostra missió, haurem de recórrer cinc àrees, però no serà tan senzill com caminar d’un costat a l’altre. Diverses portes ens impediran el pas i només les podrem obrir si teníem un cert nombre de xips al nostre inventari.

Aquí és on trobem la jugabilitat del joc, realment no és tractar d’eliminar a com més enemics millors, encara que podem destruir-los amb la pistola. Aquí el nostre objectiu és agafar tots els xips que calguin per poder avançar, cosa que no serà gens senzilla. Bit al ser un androide, pesa molt i no pot saltar, així que haurem d’investigar els mapes per saber com agafar aquell xip que sembla inaccessible. Estem davant d’un joc que premia més el nostre enginy que no la nostra habilitat, perquè la manera d’accedir a cada xip, és un petit puzle que ens obligara a recórrer tota la pantalla en busca d’un camí que ens porti al nostre objectiu, a la vegada que esquivem els perills. S’ha de comentar, que encara que no podem saltar, el dur blindatge de Bit permet que aquest caigui des de qualsevol altura sense fer-se cap mal.

BitLogic és un joc molt recomanable, perquè ofereix una corbà de dificultat molt ajustada sense ser ni massa facil ni massa difícil, sent apte per tot tipus de public, però que sens dubte encantarà sobretot als que van viure les aventures de la època, doncs aquest joc recorda molt aquest tipus de jocs. Semblant, si no ho saps, que fins i tot és un joc comercial de l’època i no és per menys. Gràficament és espectacular, aprofitant les capacitats del MSX, amb unes animacions molt fluides i una molt bona selecció de colors. I amb una banda sonora que ens introdueix en aquest món cyberpunk.

BITLOGIC_0001_Level

Si després de llegir el nostre article, us han vingut ganes de provar el joc, només heu d’accedir a la web de la MSXdev’15, on es pot descarregar totalment gratuïta. També estarà disponible en la pròxima RUMSX, en format físic, encara que hem d’avisar que les existències seran limitades i només podran comprar-se a la 49 RUMSX.

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

9 Comments

  • Reply
    Freaky 8
    12 maig, 2016

    Buena descripción del juego. No sabía el tema de los chips etc. Se ve guapo. Este hay que jugarlo. XD

    Saludinis.

    • Reply
      Sikus
      25 maig, 2016

      Tio, tienes MSX! Compralo si o si!

  • Reply
    Salore
    12 maig, 2016

    Molt interessant el joc, amb moltes ganes de provar-lo i tenir-lo. A la 48º RU vaig veure que hi havia una demo però no la vaig provar, ara no cometré el mateix error 🙂

    • Reply
      Sikus
      25 maig, 2016

      Es molt divertit. Adictiu fins diu prou. I molt asequible, la dificultat justa.

  • Reply
    Moroboshi
    13 maig, 2016

    Pels requisits hauria de córrer en un MSX1, no?

  • Reply
    Sikus
    25 maig, 2016

    Si, es de MSX 1

  • Reply
    Scroll
    29 maig, 2016

    Això te una pintaza increïble!!

    A veure si puc venir a la ru 😐 i veure’l en directe…

  • Reply
    Julio Gracia
    30 maig, 2016

    Jo em vaig quedar enamorat amb Hans Adventure. BitLogic es un altre pasa endavant en la creacio de somnis de The Pets Mode.

  • Reply
    ElXuxo
    6 jul., 2016

    Quina gran entrada!!!
    Tot i haver fet et Tested and Aproved amb la versió DEMO a la RU vaig poder comprar la cartuccia megaROM i després d’haver jugat i jugat ‘namés’ diré que el joc és una passada!!!

    1000% RECOMANABLE!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics