Altres 9

Curiositat sobre SEGA Italia

Bé, aquesta no havia de ser pas la meva primera entrada al blog, però he volgut sorprendre-us amb una curiositat que crec que no tot hom coneix. Tots els que haguem jugat a qualsevol joc de Sega MegaDrive recordarem que la majoria de jocs, per no dir tots, començaven al carregar-se  amb les lletres de SEGA i sonaven unes veus que deien el nom de la empresa: ‘SEeeEeGaAaaa‘. 

Com ja he explicat algun cop els meus amics de vici eren italians i en tots els jocs que importaven [cada cop que anaven a veure a la família algun portaven] sonava “SIiiIiGaAaaa‘ [Siga], tot i que el que es veia en pantalla seguia essent SEGA.

Així ve de lluny! Walter Zenga anunciant la SEGA Master System
I aquí ve el perquè: a Itàlia la paraula SEGA vol dir dues coses. La primera, acceptable, és fer campana. La segona, massa pervert, és fer-se una palla [masturb…””]. Així que la companyia ho va veure clarissim! L’àudio s’havia de canviar fos com fos. Suposo que canviar la imatge era massa complicat.
Bé! Ara sabeu perquè SEGA és la meva vídeo consola preferida.

elXuxo

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

9 Comments

  • Reply
    Scroll
    21 juny, 2012

    XD
    He rigut molt al llegir-ho! Imagino el Sonic saltant per la pantalla davant el logo de SEGA i de fons: “PAJAaaaaaAAs”

  • Reply
    totselsmonstres
    21 juny, 2012

    “Sega” en italià té també altres significats, si no m’erro:

    Pot voler dir “serra”, “segare” és “serrar” (de fet, entenc que l’accepció que té a veure amb l’onanisme és una analogia gestual). I recordo de la pel·lícula Amarcord de Federico Fellini que “la Sega Vecchia” és una celebració d’algunes regions italianes de finals de quaresma amb la que es clou l’hivern i se celebra l’arribada de la primavera.

    • Reply
      Scroll
      21 juny, 2012

      Jo ho desconec del tot. En Xuxo segur que ens ho pot confirmar. 😉

  • Reply
    elxuxo
    22 juny, 2012

    Bravissim@ TotsElsMontres, efecticament ‘sega’ ve del verb segare. Aquest verb s’utilitza amb regularitat. Els dos exemples que he posat, peró, fan referencia al significat més popular entre el jovet que no viu a la campinya (jovent que possiblement si que faci un ús ‘adecuat’ del verb XD).

  • Reply
    Monty
    25 juny, 2012

    D’on ho has tret aixó? No hi ha constancia al mundillo de l’emulació que hi hagi roms particulars per a Italia per a cap joc de Megadrive/Genesis. Per altra banda, el selector de zona de dintre les consoles només podía distingir entre Japan/Overseas. Tant les consoles com els jocs eren iguals a Italia com aquí.

    • Reply
      elxuxo
      25 juny, 2012

      Eps! Disculpa pel retard, pero estava confirmant certes cosetes amb gent que queda una mica lluny. En tots els jocs de SEGA MD als que hem jugat es sentia un audio cridant “SEGAAAAAA”? No. Vaja, jo tinc jocs a casa i en la majoria apareix nomes el nom de la empresa. Altres tenem audio i algun d’ells fins i tot efectes sonors i lluminosos (aquesta tarda buscare cartuchos). A Italia eren els mateixos jocs que els anglesos, francesos, espanyols, anglesos etc…. i cers jocs d’importacio sonaven SIGA (no sabem si era el Vatica qui es gastava el seu or en fer reedicions del jocs o si era la mafia). Ara recerca de jocs!

  • Reply
    elxuxo
    25 juny, 2012

    Eps, us deixo un video en aquest cas de Master System. L’he escollit perqué surt en Walter Zenga!

  • Reply
    JoseJa
    20 jul., 2012

    Es la teva consola preferida perqué és plaentera com fer-se una palla? xD

    • Reply
      elxuxo
      10 nov., 2012

      Sens dubte! L’onanisme is a way of life. XD. La veritat es que jugat moltes hores a la MAster System, NES o SNES entre d’altres maquines però considero que la MegaDrive és la millor consola que s’ha fet mai. Pel que he vist a ‘Colonia 9’ tu també ets un bon fan d’aquest sistema!

      Has trobat calcom millor?

      Gracies pel comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics