Altres 2

Prediccions per a l’Eurocopa 2012 amb ISS Deluxe

Durant l’últim mundial va fer-se famós el Pop Paul, ja que va endevinar tots els guanyadors de cada un dels enfrontaments que se li proposaven.

Els pops, son animals molt intel·ligents, però no ens enganyem, per sort per a ells, no n’entenen el més mínim de futbol. O sigui que: o la sort va jugar a favor d’en Paul, o els seus cuidadors eren els vertaders oracles que podien endevinar el desenllaç d’aquells partits.
retroscroll ens hem proposat repetir l’experiment amb els tres partits que queden de l’actual Eurocopa. Com que no tenim cap pop voluntari, hem decidit fer la prova amb un dels millors jocs de futbol de 16 bits. International Superstar Soccer Deluxe.

Ja sabem que és un joc força vell, i que els jugadors no només no estan actualitzats, si no que a sobre no son ni reals! Però si un animal era capaç d’endevinar-ho, perquè no un software dedicat a simular l’esport rei? I més, un de tant bo com aquest.
Vols saber-ne els resultats?

Primer cal dir que no hi ha hagut cap favoritisme per cap de les quatre seleccions participants
Totes han jugat en igualtat de condicions, amb els estats d’ànim dels jugadors escollits de forma aleatòria, i per suposat, tot els partits han sigut CPU vs CPU.S’ha utilitzat l’emulador ZSNES i la durada de cada part ha sigut de 5 minuts, +3 en el cas de prorroga.
Ja que ISS Deluxe no ens permet crear una competició a partir de les semifinals, s’ha fet a la vella escola, amb 3 Open Games. En el tercer partit (la final) lògicament juguen els guanyadors dels anteriors.
SEMIFINAL 1
Resultat: Portugal 0 – Espanya 2 [✓Guanyador ✗Resultat]
El partit serà molt igualat, amb ocasions per a tots dos equips, però el combinat Espanyol estarà molt més encertat, i aconseguirà dos gols que deixaran als Portuguesos fora del campionat.
L’equip espanyol celebra el seu segon gol, que els dona un lloc a la final.
Garrido les dos vegades

SEMIFINAL 2
Resultat: Alemanya 3 – Itàlia[Guanyador ✗Resultat]
El partit estarà tota l’estona sota control germànic que a més, obrirà el marcador. Tot i així, Itàlia reaccionarà in extremis i forçarà la prorroga. Prorroga que es farà llarga i pesada per als italians, que cediran, i encaixaran un parell de gols més. Ho sento Xuxo!
Un gol a la prorroga avançarà als alemanys un altre cop en el marcador.
Després encara en caurà un altre.
Itàlia ha mostrat caràcter, però poca cosa més.
FINAL
Resultat: Espanya 0 – Alemanya 1 [Guanyador ✗Resultat]
Partit totalment controlat pels germànics que no podran marcar fins a la prorroga. Els Espanyols es mostren molt fora de lloc durant tot el partit, i només arribaran una vegada a porta. Això serà més que insuficient i ho acabarà pagant car. Alemanya és la campiona sense fer el seu millor partit.
El partit comença intens però perd nervi a mida que passa el temps
I segueixen passant els minuts amb el 0 a 0 a l’electrònic
Fins que a la prorroga Alemanya s’avança.
L’alegria dels campions
Espanya ha estat molt grisa durant tot el partit. Només un xut clar a la porteria
Aquesta doncs és la predicció que ens ha donat el ISS Deluxe per les semifinals i final de la Eurocopa 2012. Espero que ningú es prengui seriosament aquesta predicció, i que cap Alemany, Portuguès, Espanyol o Italià es senti ofès, ja que no és aquesta la intenció. 


Ho endevinarà ISSI tu qui creus que guanyarà? 

Scroll 


EDITAT: La predicció ha sigut un fracàs total. Ho feia millor el pop Paul!
T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

2 Comments

  • Almenys aquesta predicció es mes fiable que els concursos que fan de matinada per la tele.
    Gran joc per cert 🙂

    • Reply
      Scroll
      28 juny, 2012

      XD Altament fiable comparada amb els pitonissos de la TV 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics