Altres

Explora Commodore 2016

Tenim l’honor d’anunciar que ja estem treballant en Explora Commodore 2016.

De moment tenim bastant camí per davant, però podem assegurar que estem donant-ho tot perquè aquesta edició sigui igual que la primera o fins i tot, molt millor. Amb diverses novetats, una d’elles és que PixelsMansion passa de ser col·laborador a organitzador de l’esdeveniment, així que de nou gaudirem dels seus tornejos.

Com la primera edició esdeveniment pretén ser punt de trobada per als amants i usuaris d’aquest sistema i col·lectius de desenvolupadors i jugadors. Per a això tenim planificades conferències, tallers, zona d’exposició i zona de jocs.

Encara que encara no podem donar més detalls, ja podem anunciar data i lloc. La reunió es celebrarà el proper 07/05/2016 a la Sala d’actes del Centre jove la Fontana en C/ Gran de Gracia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3. L’esdeveniment està organitzat per RetroScrollCommodore +Game MuseumCommodore Manía y PixelsMansion.

Si voleu estar informats no oblideu visitar web oficial, el twitter i la pàgina de Facebook on anirem anunciant les activitats i estar informats de les últimes novetats.

EXCommodore

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics