Altres Reflexions Gamer 2

L’herència Donkey Kong

Donkey Kong és un dels personatges més coneguts de la historia dels videojocs, això és evident. El que alguna gent ignora, és que des de que va aparèixer el 1981 en el primer Donkey Kong, no ha sigut sempre el mateix simi el que ha protagonitzat les divertides histories. 
Com si d’un tron de la reialesa es tractés, el paper de “mono-burro” ha passat de generació en generació. Anem a conèixer els tres personatges que s’han passat el relleu durant aquests anys.

  • Donkey Kong Original / Cranky Kong: El primer de tots. Va aparèixer el 1981 en el joc que porta el mateix nom. Ell va ser l’encarregat de raptar a Pauline, i rebre el correctiu de Mario, que aleshores es deia Jumpman. Te “cameos” a Donkey Kong Junior o ja amb un aspecte d’ancià a Donkey Kong Country.
Com pot ser que ell estigui així de vell i en canvi Mario fresc com el primer dia?
  • Donkey Kong Junior: Fill de Cranky Kong. Va tenir el seu primer joc el 1982, on havia de salvar al seu pare de les mans de Mario (si has llegit bé, Mario) que el tenia empresonat. També ha fet alguna aparició a Mario Tennis, però segur que el recordareu tots del Mario Kart de Super Nintendo. Confós moltes vegades per Diddy Kong.
Què vols que et digui, sempre he pensat que aquesta samarreta et queda fatal.
  • Donkey Kong Junior Junior / Donkey Kong the 2nd / D.K o simplement Donkey Kong: Hi ha alguna cosa que superi a un simi amb corbata? Si la saps, si us plau fes-ho saber! Sense cap mena de dubte el que ha tingut més carisma dels tres. Va debutar el 1994 amb Donkey Kong Country (si no hi ha jugat fes-ho ja) i des de aleshores s’ha passejat per diferents jocs com Mario Kart 64, Donkey Kong 64, Donkey Konga i altres. Tu si que ets el rei D.K!
Tot i que fa aquesta pinta de pichabrava, encara no se li coneix cap fill per perpetuar la nissaga.

Scroll 

T'ha agradat? Comparteixe-ho!

Potser també t'agradarà…

2 Comments

  • Reply
    Old School Generation
    29 febr., 2012

    Mitica la intro del DKC de SNES.
    El conflicte generacional era mes que evident 😀

    • Reply
      Scroll
      5 març, 2012

      Totes les families tenen les seves coses XD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by ExactMetrics